Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Venko Corinthians FC Rotterdam
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 27.9
weak Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Bruggink trapt de bal weg van het doel. Paauwe rent richting de bal. Paauwe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lodeweges de bal. Lodeweges schiet op doel. Bruggink bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:1

7e minuut.
Paauwe rent richting de bal. Paauwe met een sublieme pass. Comte is nu in balbezit. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Boot met een harde bal richting middenveld. van der Val kopt de bal weg. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels geeft een hoge lob. Paal! van der Val is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Comte is nu in balbezit. Comte passt de bal met de wreef. Distelbrink speelt de bal door. Klungelig pakt Lodeweges de bal. Lodeweges haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:2

21e minuut.
Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot passt de bal zonder na te denken. Idzes is nu in balbezit. Idzes geeft de bal voor. Lodeweges krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:3

23e minuut.
Bakboord bereikt de bal nog maar net als eerste. Idzes is nu in balbezit. Idzes probeert naar een medespeler te passen. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges schiet op doel. Bruggink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Distelbrink is nu in balbezit. Distelbrink speelt de bal door. Lodeweges rent richting de bal. Lodeweges haalt uit met een fantastische trap. Bruggink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:4

40e minuut.
van der Val speelt de bal door. Michels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michels speelt de bal door. van der Val bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Val schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Comte rent richting de bal. Comte met een sublieme pass. Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 69%, Corinthians FC Rotterdam 31%.
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:5

46e minuut.
Peters komt het veld opgelopen. Roosken komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Boot met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Paauwe de bal. Paauwe speelt de bal door. Lodeweges is nu in balbezit. Lodeweges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. den Edel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Klungelig pakt Heus de bal. Idzes verovert de bal door een tackle van achteren. Idzes geeft een lange en hoge pass. den Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. den Edel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
den Edel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot is nu in balbezit. den Edel verovert de bal door een tackle van achteren. den Edel draait met de bal, schiet en ... Bruggink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:6

84e minuut.
Roosken passt de bal zonder na te denken. Idzes is nu in balbezit. Idzes speelt de bal door. den Edel rent richting de bal. den Edel haalt uit met een fantastische trap. Bruggink bokst de bal weg.

89e minuut.
Poll bereikt de bal nog maar net als eerste. Idzes onderschept slim de pass. Idzes geeft de bal voor. den Edel is nu in balbezit. den Edel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 66%, Corinthians FC Rotterdam 34%.
FC Venko - Corinthians FC Rotterdam 0:6