Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juveforever GVAV-Rapiditas
343 Tactiek 532-L
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41.9
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal zonder na te denken. Daar is Ratyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratyński schiet op doel. Schilder maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:1

6e minuut.
Airas kopt de bal weg. Baake heeft problemen om de bal te vangen. Baake speelt de bal door. De Jaeghere rent richting de bal. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ... Schilder verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kaszowski rent richting de bal. Kaszowski geeft een hoge lob. De Jaeghere is nu in balbezit. Daar is De Jaeghere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jaeghere schiet op doel. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
De Jaeghere kopt de bal weg. Daar is Ratyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński verovert de bal door een tackle van achteren. Ratyński draait met de bal, schiet en ... Schilder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Jaeghere heeft problemen om de bal te vangen. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:2

18e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona speelt de bal door. Lagarde rent richting de bal. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt Vierklau de bal. Airas bereikt de bal nog maar net als eerste. Airas geeft de bal voor. De Jaeghere is nu in balbezit. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:3

20e minuut.
Baake geeft de bal voor. Ratyński kopt de bal weg. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:4

24e minuut.
Lagarde geeft een lange en hoge pass. Airas probeert de bal aan de voet te houden. Airas geeft de bal voor. Ratyński rent richting de bal. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. Schilder bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:5

27e minuut.
Schilder met een harde bal richting middenveld. Airas kopt de bal weg. Klungelig pakt Goertz de bal. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:6

31e minuut.
Airas probeert de bal aan de voet te houden. Airas geeft de bal voor. Vierklau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratyński rent richting de bal. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kmet is nu in balbezit. Kmet passt de bal met de wreef. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jaeghere is nu in balbezit. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Humpola geeft een hoge lob. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński passt de bal zonder na te denken. De Jaeghere is nu in balbezit. De Jaeghere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:7

42e minuut.
van den Belt probeert naar een medespeler te passen. van Nieuwkerk is nu in balbezit. van Nieuwkerk probeert naar een medespeler te passen. De Jaeghere rent richting de bal. De Jaeghere geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Wempe is nu in balbezit. Airas speelt de bal door. Carmona met een sublieme pass. De Jaeghere is nu in balbezit. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 78%, GVAV-Rapiditas 22%.
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:7

46e minuut.
De Jaeghere probeert naar een medespeler te passen. Kaszowski is nu in balbezit. Kaszowski geeft een hoge lob. Ratyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ratyński kopt de bal weg. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is De Jaeghere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ... Schilder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:8

56e minuut.
Stegeman rent richting de bal. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Vierklau met een sublieme pass. Airas rent richting de bal. Airas met een sublieme pass. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:9

61e minuut.
Airas met een sublieme pass. De Jaeghere rent richting de bal. De Jaeghere passt de bal met de wreef. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. van Nieuwkerk met de inworp. Kaszowski geeft een lange en hoge pass. Ratyński rent richting de bal. Ratyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kmet passt de bal in één keer door. Baake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmona speelt de bal door. Ratyński rent richting de bal. Ratyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Airas kopt de bal weg. Ratyński rent richting de bal. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński rent richting de bal. Ratyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
van den Belt is nu in balbezit. Airas onderschept slim de pass. Airas geeft een hoge lob. De Jaeghere is nu in balbezit. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:10

85e minuut.
De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is De Jaeghere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goertz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Jaeghere raakt geblesseerd tijdens het duel. De Jaeghere legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Schilder bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 66%, GVAV-Rapiditas 34%.
Juveforever - GVAV-Rapiditas 0:10