Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juveforever HUMBLELANDS
343 Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 41.9
zwak Schieten solide
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Andilolo geeft een hoge lob. Stegeman rent richting de bal. Syarov onderschept slim de pass. Syarov geeft de bal voor. Bonolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett geeft een lange en hoge pass. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov haalt uit met een fantastische trap. Paal! Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Curuś rent richting de bal. Curuś geeft een hoge lob. Bonolo rent richting de bal. Bonolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:1

6e minuut.
Lagarde is nu in balbezit. Jędrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejak met een sublieme pass. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:2

8e minuut.
Goertz geeft een hoge lob. Crăcilă geeft de bal voor. Syarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov draait met de bal, schiet en ... Schilder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:3

10e minuut.
Półtorak speelt de bal door. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă passt de bal in één keer door. Bonolo is nu in balbezit. Bonolo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Półtorak geeft een hoge lob. Bonolo heeft problemen om de bal te vangen. Bonolo passt de bal in één keer door. Syarov rent richting de bal. Syarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:4

22e minuut.
Jędrzejak speelt de bal door. Syarov rent richting de bal. Syarov speelt de bal door. Bonolo rent richting de bal. Bonolo draait met de bal, schiet en ... Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bonolo met een sublieme pass. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak passt de bal in één keer door. Syarov is nu in balbezit. Syarov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:5

28e minuut.
Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak speelt de bal door. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo schiet op doel. Schilder probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:6

30e minuut.
Davidov geeft de bal voor. Andilolo probeert naar een medespeler te passen. Syarov probeert de bal aan de voet te houden. Bonolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Vierklau probeert naar een medespeler te passen. Curuś is nu in balbezit. Hansen verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jędrzejak met een sublieme pass. Davidov rent richting de bal. Boëtius onderschept slim de pass. Syarov onderschept slim de pass. Syarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:7

39e minuut.
Boëtius is nu in balbezit. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov speelt de bal door. Syarov is nu in balbezit. Syarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bonolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andilolo kopt de bal weg. Jędrzejak rent richting de bal. Bonolo is nu in balbezit. Bonolo haalt uit met een fantastische trap. Schilder bokst de bal weg. Syarov heeft problemen om de bal te vangen. Syarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 71%, HUMBLELANDS 29%.
Juveforever - HUMBLELANDS 0:8

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Snoeckx komt het veld opgelopen. Shatskikh komt het veld opgelopen. Verboven komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Davidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tempels probeert naar een medespeler te passen. Shatskikh met een sublieme pass. Syarov rent richting de bal. Syarov schiet op doel. De bal raakt de paal. Schilder maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak haalt uit met een fantastische trap. Yilmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Syarov rent richting de bal. Syarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:9

49e minuut.
Syarov controleert de bal met de borst. Vierklau is nu in balbezit. Syarov onderschept slim de pass. Syarov draait met de bal, schiet en ... Schilder werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:10

56e minuut.
Tempels onderschept slim de pass. Tempels geeft een hoge lob. Daar is Yilmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Syarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:11

60e minuut.
Shatskikh speelt de bal door. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak speelt de bal door. Syarov rent richting de bal. Syarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tempels geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Syarov de bal onder controle te krijgen. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak draait met de bal, schiet en ... Syarov probeert de bal aan de voet te houden. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:12

72e minuut.
Lagarde passt de bal met de wreef. Boëtius geeft een hoge lob. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:13

75e minuut.
Jędrzejak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jędrzejak passt de bal in één keer door. Davidov met een sublieme pass. Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh schiet op doel. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Snoeckx met een snelle inworp. Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh geeft een lange en hoge pass. Goertz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Syarov rent richting de bal. Syarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:14

82e minuut.
Vierklau rent richting de bal. Półtorak geeft een lange en hoge pass. Jędrzejak kopt de bal weg. Shatskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskikh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Verboven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegeman rent richting de bal. Verboven verovert de bal door een tackle van achteren. Davidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidov geeft de bal voor. Schilder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - HUMBLELANDS 0:15

89e minuut.
Shatskikh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yilmaz geeft een lange en hoge pass. Snoeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Snoeckx geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 75%, HUMBLELANDS 25%.
Juveforever - HUMBLELANDS 0:15