Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juveforever deers fc
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
van der Heijden passt de bal in één keer door. Ceder is nu in balbezit. Ceder passt de bal zonder na te denken. Jeuring is nu in balbezit. Jeuring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juveforever - deers fc 0:1

21e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang geeft een lange en hoge pass. Jeuring heeft problemen om de bal te vangen. Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Greene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Greene bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeuring is nu in balbezit. van Nieuwkerk verovert de bal door een tackle van achteren. Ceder rent richting de bal. Ceder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Roos rent richting de bal. Roos passt de bal in één keer door. van der Heijden bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heijden geeft een hoge lob. Lang geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Boëtius verovert de bal door een tackle van achteren. van Steensel rent richting de bal. van Steensel passt de bal met de wreef. Ceder is nu in balbezit. Ceder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 55%, deers fc 45%.
Juveforever - deers fc 0:1

58e minuut.
Boëtius met de inworp. Stegeman is nu in balbezit. Stegeman speelt de bal door. Hansen rent richting de bal. Hansen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juveforever - deers fc 1:1

70e minuut.
van der Heijden verovert de bal door een tackle van achteren. van Nieuwkerk onderschept slim de pass. van Nieuwkerk passt de bal in één keer door. Heesakkers bereikt de bal nog maar net als eerste. Heesakkers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Lang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceder geeft een lange en hoge pass. Jeuring krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Coremans geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stegeman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van den Belt bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Belt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juveforever 40%, deers fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juveforever - deers fc 1:1