Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc semmy AFC Slayer
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Philips passt de bal zonder na te denken. Meijer is nu in balbezit. Meijer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lokhoff de bal onder controle te krijgen. Kerkum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc semmy - AFC Slayer 1:0

12e minuut.
Waterreus met een snelle inworp. Heitinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips maakt een afschuwelijke overtreding. Philips krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Staring verovert de bal door een tackle van achteren. Staring geeft de bal voor. van den Bergh probeert de bal met de borst te controleren. van Beveren rent richting de bal. van Beveren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Heitinga speelt de bal door. Veenstra rent richting de bal. Veenstra speelt de bal door. van Beveren kan de bal niet met de borst controleren. van Beveren haalt uit met een fantastische trap. Pierie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Heitinga passt de bal met de wreef. van Schaik is nu in balbezit. van Schaik geeft een lange en hoge pass. Remie rent richting de bal. Remie haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Casparij rent richting de bal. Veenstra verovert de bal door een tackle van achteren. Veenstra speelt de bal door. van Beveren rent richting de bal. van Beveren schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc semmy 55%, AFC Slayer 45%.
fc semmy - AFC Slayer 1:0

47e minuut.
Hofstede verovert de bal door een tackle van achteren. Bergsma begaat een overtreding. Hofstede is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hofstede zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bergsma heeft problemen om de bal te vangen. Meijer rent richting de bal. Meijer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc semmy - AFC Slayer 2:0

55e minuut.
de Nijs met een snelle inworp. Hofstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstede passt de bal zonder na te denken. Meijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Meijer draait met de bal, schiet en ... Kerkum bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
de Nijs met de inworp. Philips rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bergsma ... Strafschop! Philips raakt geblesseerd tijdens het duel. Philips neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc semmy - AFC Slayer 3:0

61e minuut.
Lokhoff kopt de bal weg. Philips is nu in balbezit. Bergsma rent richting de bal. Philips onderschept slim de pass. Philips haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bergsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstede verovert de bal door een tackle van achteren. Hofstede passt de bal met de wreef. Meijer is nu in balbezit. Meijer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Meijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips rent richting de bal. Heitinga verovert de bal door een tackle van achteren. Meijer is nu in balbezit. Meijer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Lokhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt van der Maarel de bal. van der Maarel met een sublieme pass. van Beveren rent richting de bal. van Beveren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Casparij raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Rijswijk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc semmy 47%, AFC Slayer 53%.
fc semmy - AFC Slayer 3:0