Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ropa boys The Swamp FC
scoren Tactiek 532
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 43.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Larsson met een sublieme pass. Zoetemelk kopt de bal weg. Klungelig pakt Spinas de bal. De Tommasi is nu in balbezit. De Tommasi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Knioła rent richting de bal. Barylewski onderschept slim de pass. van de Looi geeft de bal voor. De Tommasi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Tommasi draait met de bal, schiet en ... Roztworowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bachmann de bal. bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - The Swamp FC 1:0

28e minuut.
Darlewski geeft een hoge lob. bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachmann krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sonderveld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk geeft een hoge lob. bin Hussaini rent richting de bal. bin Hussaini draait met de bal, schiet en ... Roztworowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Darlewski onderschept slim de pass. Darlewski passt de bal met de wreef. bin Hussaini bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Hussaini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - The Swamp FC 2:0

45e minuut.
De Tommasi rent richting de bal. De Tommasi passt de bal in één keer door. bin Hussaini is nu in balbezit. bin Hussaini schiet op doel. Roztworowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - The Swamp FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 45%, The Swamp FC 55%.
ropa boys - The Swamp FC 3:0

54e minuut.
Di Ricci is nu in balbezit. Jackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kishna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kishna krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Darlewski met een sublieme pass. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk passt de bal zonder na te denken. bin Hussaini rent richting de bal. bin Hussaini draait met de bal, schiet en ... Roztworowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De Tommasi passt de bal zonder na te denken. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt bin Hussaini de bal. bin Hussaini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Carucci is nu in balbezit. Breeuwer verovert de bal door een tackle van achteren. Breeuwer met een sublieme pass. bin Hussaini is nu in balbezit. bin Hussaini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Tommasi rent richting de bal. De Tommasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - The Swamp FC 4:0

76e minuut.
Bachmann verovert de bal door een tackle van achteren. Zoetemelk verovert de bal door een tackle van achteren. bin Hussaini is nu in balbezit. bin Hussaini haalt uit met een fantastische trap. Schouppe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ropa boys - The Swamp FC 5:0

78e minuut.
Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski geeft een hoge lob. Bachmann kopt de bal weg. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Schouppe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sonderveld is nu in balbezit. Sonderveld speelt de bal door. Darlewski is nu in balbezit. Darlewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
bin Hussaini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirsten komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ropa boys 36%, The Swamp FC 64%.
ropa boys - The Swamp FC 5:0