Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC Fectio `90
3-5-2 BENIM Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Pryadko probeert naar een medespeler te passen. Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta passt de bal zonder na te denken. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli schiet op doel. van Jut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 1:0

3e minuut.
Post met een sublieme pass. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta geeft de bal voor. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nieuwenhuis geeft de bal voor. Cascão kopt de bal weg. Kościński met een sublieme pass. Klungelig pakt Scarpelli de bal. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kościński is nu in balbezit. Kościński geeft een lange en hoge pass. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 2:0

9e minuut.
Pryadko met een sublieme pass. García Gomis rent richting de bal. García Gomis passt de bal zonder na te denken. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Domlátil heeft problemen om de bal te vangen. Bakboord is nu in balbezit. Bakboord met een sublieme pass. van Wolfswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wolfswinkel passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pryadko speelt de bal door. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis passt de bal in één keer door. Scarpelli heeft problemen om de bal te vangen. Scarpelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Bakboord probeert naar een medespeler te passen. Valočík heeft problemen om de bal te vangen. Valočík probeert naar een medespeler te passen. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel. van Jut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cascão is nu in balbezit. Cascão geeft een hoge lob. García Gomis kopt de bal weg. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
García Gomis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nuninga de bal onder controle te krijgen. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Nuninga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuliberta met de inworp. Pryadko geeft de bal voor. Scarpelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 3:0

27e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken geeft een lange en hoge pass. Scarpelli met een sublieme pass. García Gomis controleert de bal met de borst. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Post is nu in balbezit. Kuliberta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuliberta passt de bal zonder na te denken. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński speelt de bal door. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. van Jut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 4:0

33e minuut.
Kościński kopt de bal weg. Daar is van Dinteren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pryadko rent richting de bal. Pryadko geeft een lange en hoge pass. García Gomis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Catarina passt de bal in één keer door. Kuliberta probeert naar een medespeler te passen. Valočík speelt de bal door. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Valočík kopt de bal weg. Domlátil rent richting de bal. Domlátil geeft een lange en hoge pass. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 5:0

40e minuut.
Daar is van Dijke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Dijke geeft de bal voor. Kuliberta probeert naar een medespeler te passen. García Gomis heeft problemen om de bal te vangen. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 19%, Fectio `90 81%.
YUNUSLAR FC - Fectio `90 5:0

47e minuut.
Bakboord rent richting de bal. García Gomis verovert de bal door een tackle van achteren. Pryadko is nu in balbezit. Pryadko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 6:0

52e minuut.
Bakboord passt de bal met de wreef. Kościński rent richting de bal. Kościński passt de bal in één keer door. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scarpelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uneken geeft een lange en hoge pass. Pryadko legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. van Jut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 7:0

57e minuut.
Domlátil geeft een hoge lob. Bakboord probeert de bal aan de voet te houden. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta geeft de bal voor. Scarpelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 8:0

63e minuut.
van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Valočík onderschept slim de pass. Valočík met een sublieme pass. García Gomis rent richting de bal. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 9:0

70e minuut.
Valočík kopt de bal weg. Pryadko rent richting de bal. Pryadko met een sublieme pass. García Gomis rent richting de bal. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 10:0

72e minuut.
Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken geeft een hoge lob. Inworp. Kościński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pryadko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Post rent richting de bal. Kuliberta rent richting de bal. Kuliberta geeft een hoge lob. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 11:0

76e minuut.
van Wolfswinkel probeert naar een medespeler te passen. Swart bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kościński geeft een lange en hoge pass. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta geeft een lange en hoge pass. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Uneken heeft problemen om de bal te vangen. García Gomis rent richting de bal. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 12:0

79e minuut.
Swart passt de bal zonder na te denken. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli passt de bal zonder na te denken. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kościński is nu in balbezit. Kościński geeft een lange en hoge pass. Daar is Nuninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fectio `90 13:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valočík geeft de bal voor. García Gomis krijgt zijn hoofd ertegen. Nuninga heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 21%, Fectio `90 79%.
YUNUSLAR FC - Fectio `90 13:0