Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meteora Adel Westland
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
13 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
de Kogel rent richting de bal. Moniz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Kogel onderschept slim de pass. de Kogel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Adel Westland 1:0

21e minuut.
Holleman onderschept slim de pass. Holleman probeert naar een medespeler te passen. Twisk rent richting de bal. Martha bereikt de bal nog maar net als eerste. Martha schiet op doel. Letschert bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mattheij onderschept slim de pass. Martha is nu in balbezit. Mattheij bereikt de bal nog maar net als eerste. Martha rent richting de bal. Martha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Letschert trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Holleman de bal. Martha bereikt de bal nog maar net als eerste. Martha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meteora - Adel Westland 1:1

41e minuut.
Mattheij speelt de bal door. Ultee bereikt de bal nog maar net als eerste. Twisk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twisk krijgt een gele kaart. Ultee wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ultee kan niet meer verder spelen. Libregts komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Hari heeft problemen om de bal te vangen. van Nelle kopt de bal weg. Klungelig pakt van der Wal de bal. de Kogel rent richting de bal. de Kogel draait met de bal, schiet en ... van Bronckhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteora 64%, Adel Westland 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meteora - Adel Westland 1:1

47e minuut.
Jonker rent richting de bal. Jonker passt de bal in één keer door. Vlemmings probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Wal bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mattheij rent richting de bal. Leiwakabessy onderschept slim de pass. Leiwakabessy passt de bal zonder na te denken. Hansen rent richting de bal. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Adel Westland 1:2

69e minuut.
Brobbey geeft een hoge lob. Landman rent richting de bal. van der Wal onderschept slim de pass. van der Wal schiet op doel. van Bronckhorst probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Meteora - Adel Westland 2:2

77e minuut.
van der Wal geeft een lange en hoge pass. Landman is nu in balbezit. Landman geeft de bal voor. van Nelle kopt de bal weg. de Kogel rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Brobbey de bal. Hansen rent richting de bal. Hansen speelt de bal door. Hari rent richting de bal. Brobbey met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Holleman onderschept slim de pass. Holleman probeert naar een medespeler te passen. Brobbey geeft de bal voor. van der Wal is nu in balbezit. van der Wal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hari met de inworp. Martha rent richting de bal. Martha passt de bal met de wreef. Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Letschert trapt de bal weg. Klungelig pakt de Kogel de bal. de Kogel passt de bal in één keer door. van der Wal is nu in balbezit. van der Wal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Veerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Bronckhorst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Meteora - Adel Westland 3:2

86e minuut.
Hansen rent richting de bal. Martha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattheij is nu in balbezit. Martha onderschept slim de pass. Martha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jonker bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonker passt de bal met de wreef. van der Wal met een sublieme pass. de Kogel rent richting de bal. de Kogel schiet op doel. van Bronckhorst bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meteora 60%, Adel Westland 40%.
Meteora - Adel Westland 3:2