Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC Adel Westland
3-5-2 BENIM Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Scarpelli is nu in balbezit. Pieczara rent richting de bal. Pieczara probeert naar een medespeler te passen. Vanzetto is nu in balbezit. Vanzetto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Adel Westland 1:0

7e minuut.
Leiwakabessy is nu in balbezit. Scarpelli onderschept slim de pass. Scarpelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Vanzetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanzetto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pontes speelt de bal door. Pieczara is nu in balbezit. Veerman rent richting de bal. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Scarpelli rent richting de bal. Vanzetto rent richting de bal. Vanzetto passt de bal in één keer door. Pieczara rent richting de bal. Pieczara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Pontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontes passt de bal met de wreef. Daar is Landman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara rent richting de bal. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli met een sublieme pass. Landman is nu in balbezit. Vanzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Vanzetto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Piñeros passt de bal met de wreef. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli probeert naar een medespeler te passen. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Vanzetto passt de bal met de wreef. Daar is Scarpelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpelli geeft een hoge lob. Daar is Pieczara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara schiet op doel. van Bronckhorst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 31%, Adel Westland 69%.
YUNUSLAR FC - Adel Westland 1:0

55e minuut.
Inworp. Piñeros met een snelle inworp. Kopytko speelt de bal door. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Moniz geeft een lange en hoge pass. Piñeros met een sublieme pass. Vanzetto rent richting de bal. Vanzetto draait met de bal, schiet en ... Pieczara maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Adel Westland 2:0

76e minuut.
Pontes geeft een hoge lob. Piñeros is nu in balbezit. Piñeros passt de bal zonder na te denken. Vanzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanzetto schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Adel Westland 3:0

77e minuut.
Veerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veerman geeft een lange en hoge pass. Kudyba kopt de bal weg. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 20%, Adel Westland 80%.
YUNUSLAR FC - Adel Westland 3:0