Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fectio `90 Adel Westland
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


22e minuut.
van den Belt rent richting de bal. Martha verovert de bal door een tackle van achteren. Martha met een sublieme pass. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Uneken geeft een hoge lob. Inworp. Ultee met een snelle inworp. Martha bereikt de bal nog maar net als eerste. Martha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fectio `90 53%, Adel Westland 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fectio `90 - Adel Westland 0:0

59e minuut.
van den Belt verovert de bal door een tackle van achteren. Vlemmings onderschept slim de pass. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
de Vrij speelt de bal door. Hasselbaink bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leiwakabessy. Hasselbaink raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Vrij zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Wolfswinkel is nu in balbezit. van Wolfswinkel schiet op doel. van Bronckhorst werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - Adel Westland 1:0

80e minuut.
Veen heeft problemen om de bal te vangen. van Dinteren onderschept slim de pass. van Dinteren geeft een hoge lob. Nieuwenhuis rent richting de bal. Nieuwenhuis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - Adel Westland 2:0

85e minuut.
Leiwakabessy rent richting de bal. van den Belt onderschept slim de pass. van den Belt passt de bal in één keer door. van Wolfswinkel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wolfswinkel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

87e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren onderschept slim de pass. van Dinteren met een sublieme pass. Hasselbaink is nu in balbezit. Hasselbaink haalt uit met een fantastische trap. van Bronckhorst bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fectio `90 - Adel Westland 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fectio `90 35%, Adel Westland 65%.
Fectio `90 - Adel Westland 3:0