Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers FC Heren Roosendaal
433X Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 17.1
uitstekend Schieten zwak
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski passt de bal met de wreef. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Verhoef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bruins met een sublieme pass. van Dieren met een sublieme pass. Kurzelewski speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Verhoef de bal onder controle te krijgen. Latuheru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Stroker speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Klungelig pakt Foster de bal. Foster schiet op doel. van Halst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez onderschept slim de pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Latuheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Latuheru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 1:0

14e minuut.
Elfring heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elfring. Elfring krijgt een gele kaart. Velásquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bruins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Latuheru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Smal de bal. Hoever is nu in balbezit. Smal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Smal krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Kurzelewski geeft een hoge lob. van Dieren met een sublieme pass. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Velásquez passt de bal in één keer door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... Paal! Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pak de bal. Velásquez rent richting de bal. Velásquez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
van Dieren speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Klungelig pakt Pak de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 3:0

38e minuut.
Foster is nu in balbezit. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Latuheru bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Dieren geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Velásquez kopt de bal weg. Kurzelewski rent richting de bal. Kurzelewski schiet op doel. Latuheru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Inworp. Stroker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruins speelt de bal door. Velásquez rent richting de bal. Velásquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 4:0

43e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Pak speelt de bal door. Kurzelewski probeert de bal met de borst te controleren. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 5:0

44e minuut.
Groot rent richting de bal. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski passt de bal zonder na te denken. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez haalt uit met een fantastische trap. Latuheru bokst de bal weg.

45e minuut.
Verhoef geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stroker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzelewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers FC 22%, Heren Roosendaal 78%.
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 6:0

48e minuut.
Dekker kan de bal niet met de borst controleren. van Dieren is nu in balbezit. Dekker maakt een afschuwelijke overtreding. Dekker krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Stroker onderschept slim de pass. Stroker probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez draait met de bal, schiet en ... Latuheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 7:0

62e minuut.
Groot is nu in balbezit. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert van Halst de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stroker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 8:0

66e minuut.
van Dieren rent richting de bal. van Dieren speelt de bal door. Velásquez is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Velásquez met een sublieme pass. Foster controleert de bal met de borst. Woudenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 9:0

73e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Latuheru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Dieren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bruins probeert naar een medespeler te passen. Stroker rent richting de bal. Stroker passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Velásquez passt de bal in één keer door. Verhoef rent richting de bal. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster draait met de bal, schiet en ... Latuheru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 10:0

83e minuut.
Stroker onderschept slim de pass. Foster probeert naar een medespeler te passen. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 11:0

89e minuut.
van Dieren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velásquez geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurzelewski de bal. Stroker is nu in balbezit. Stroker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers FC 28%, Heren Roosendaal 72%.
Blue Tigers FC - Heren Roosendaal 11:0