Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:47
  • Competitiewedstrijd: Tweede Divisie.05
  • Stadion: TCB Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21147
TCB Ganpati United
532 Tactiek 532
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 19.8
zeer goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Matuszewski speelt de bal door. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór passt de bal in één keer door. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 1:0

6e minuut.
Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór passt de bal zonder na te denken. Foor heeft problemen om de bal te vangen. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 2:0

9e minuut.
Urbaś passt de bal in één keer door. Matuszewski met een sublieme pass. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Alptek is nu in balbezit. Alptek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lubbers rent richting de bal. Alptek onderschept slim de pass. Roztwór rent richting de bal. Alptek rent richting de bal. Alptek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Martziano kopt de bal weg. Roztwór is nu in balbezit. Roztwór passt de bal zonder na te denken. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alptek onderschept slim de pass. Alptek met een sublieme pass. Urbaś heeft problemen om de bal te vangen. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. Dumfries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 3:0

33e minuut.
Gökçe geeft de bal voor. Daar is Foor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alptek is nu in balbezit. Alptek schiet op doel. Dumfries maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roztwór is nu in balbezit. Roztwór geeft de bal voor. Argudiayiv speelt de bal door. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Urbaś passt de bal in één keer door. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Alptek rent richting de bal. Alptek draait met de bal, schiet en ... Dumfries werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Martziano passt de bal met de wreef. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór passt de bal met de wreef. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Cruden de bal. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś passt de bal in één keer door. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek schiet op doel. Dumfries probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 31%, Ganpati United 69%.
TCB - Ganpati United 4:0

52e minuut.
Dumfries trapt de bal weg. Martziano kopt de bal weg. Alptek rent richting de bal. Alptek draait met de bal, schiet en ... Dumfries probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek schiet op doel. Matuszewski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 5:0

56e minuut.
Urbaś onderschept slim de pass. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór speelt de bal door. Alptek rent richting de bal. Alptek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 6:0

57e minuut.
Klungelig pakt Treijtel de bal. Treijtel passt de bal in één keer door. Lubbers rent richting de bal. Alptek verovert de bal door een tackle van achteren. Alptek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Argudiayiv rent richting de bal. Argudiayiv passt de bal met de wreef. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Chiedozie de bal. Schendelaar met een sublieme pass. Lubbers is nu in balbezit. Alptek onderschept slim de pass. Alptek draait met de bal, schiet en ... Dumfries probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Martziano rent richting de bal. Martziano speelt de bal door. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 7:0

68e minuut.
Lubbers met een sublieme pass. Argudiayiv is nu in balbezit. Argudiayiv geeft de bal voor. Daar is Urbaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 8:0

71e minuut.
Gökçe is nu in balbezit. Treijtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökçe onderschept slim de pass. Gökçe geeft een lange en hoge pass. Alptek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Matuszewski rent richting de bal. Matuszewski speelt de bal door. Urbaś is nu in balbezit. Roztwór rent richting de bal. Roztwór draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Matuszewski probeert naar een medespeler te passen. Cruden probeert de bal aan de voet te houden. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Martziano kopt de bal weg. Alptek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vondel. Alptek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Alptek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roztwór de bal. Roztwór speelt de bal door. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. Dumfries kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TCB - Ganpati United 9:0

85e minuut.
Botman heeft problemen om de bal te vangen. Martziano verovert de bal door een tackle van achteren. Martziano geeft een lange en hoge pass. Alptek rent richting de bal. Alptek haalt uit met een fantastische trap. Dumfries verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Treijtel heeft problemen om de bal te vangen. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór passt de bal zonder na te denken. Urbaś rent richting de bal. Urbaś haalt uit met een fantastische trap. Dumfries verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TCB 18%, Ganpati United 82%.
TCB - Ganpati United 9:0