Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KingMilkaOreo TCB
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Veldmate passt de bal met de wreef. Fokker bereikt de bal nog maar net als eerste. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:1

3e minuut.
Roztwór rent richting de bal. Roztwór passt de bal zonder na te denken. Urbaś rent richting de bal. Urbaś draait met de bal, schiet en ... George probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:2

7e minuut.
Gołkowski is nu in balbezit. Gołkowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Veltman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baduel rent richting de bal. Baduel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:3

13e minuut.
Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki speelt de bal door. Fane probeert naar een medespeler te passen. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baduel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szolnoki geeft de bal voor. Inworp. van den Brink met een snelle inworp. Veldmate bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldmate schiet op doel. Lotus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
George geeft de bal voor. Beijers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roztwór speelt de bal door. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baduel haalt uit met een fantastische trap. Post bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gołkowski is nu in balbezit. Gołkowski speelt de bal door. Yuanxiang rent richting de bal. Yuanxiang geeft een hoge lob. Post verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór verovert de bal door een tackle van achteren. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baduel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór speelt de bal door. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś draait met de bal, schiet en ... Post probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:4

29e minuut.
Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki met een sublieme pass. Fane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urbaś de bal. Urbaś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baduel met een sublieme pass. Roztwór met een sublieme pass. Urbaś rent richting de bal. Urbaś schiet op doel. Post probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Martziano geeft een lange en hoge pass. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. George heeft problemen om de bal te vangen. Baduel rent richting de bal. Baduel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
van Loo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuanxiang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roztwór probeert de bal met de borst te controleren. Roztwór geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Baduel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:5

40e minuut.
Fokker geeft een lange en hoge pass. Ziomkowski kopt de bal weg. van den Brink bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki onderschept slim de pass. Szolnoki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Post met een sublieme pass. Szolnoki kopt de bal weg. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. Baduel passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Szolnoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Yuanxiang heeft problemen om de bal te vangen. Yuanxiang geeft de bal voor. Baduel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingMilkaOreo 76%, TCB 24%.
KingMilkaOreo - TCB 0:5

48e minuut.
van den Brink rent richting de bal. Fane verovert de bal door een tackle van achteren. Fane geeft de bal voor. Urbaś is nu in balbezit. Urbaś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Baduel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztwór met een sublieme pass. Urbaś heeft problemen om de bal te vangen. Urbaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:6

53e minuut.
van den Brink passt de bal met de wreef. Baduel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veltman. Baduel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Baduel kan niet meer verder spelen. Dulas komt het veld opgelopen. Szolnoki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Beijers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Urbaś maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:7

60e minuut.
Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Urbaś rent richting de bal. Urbaś passt de bal met de wreef. Dulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulas schiet op doel. Paal! Post probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dulas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:8

63e minuut.
Martziano passt de bal in één keer door. Fane rent richting de bal. Fane passt de bal zonder na te denken. Dulas heeft problemen om de bal te vangen. Dulas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Roztwór kopt de bal weg. Fokker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt George de bal. Dulas is nu in balbezit. Dulas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Urbaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbaś speelt de bal door. Dulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulas haalt uit met een fantastische trap. Post probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
George kopt de bal weg. Roztwór probeert naar een medespeler te passen. Dulas is nu in balbezit. Dulas schiet op doel. Post maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:9

83e minuut.
Gołkowski passt de bal zonder na te denken. Roztwór rent richting de bal. Roztwór passt de bal zonder na te denken. Dulas rent richting de bal. Dulas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Beijers probeert naar een medespeler te passen. Fidler geeft een lange en hoge pass. Daar is George, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulas rent richting de bal. Dulas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Post trapt de bal weg. Gołkowski kopt de bal weg. Fokker heeft problemen om de bal te vangen. Dulas is nu in balbezit. Dulas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
George heeft problemen om de bal te vangen. Dulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulas probeert naar een medespeler te passen. Urbaś rent richting de bal. Urbaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KingMilkaOreo - TCB 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KingMilkaOreo 81%, TCB 19%.
KingMilkaOreo - TCB 0:10