Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ganpati United Hoot Hoot
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


7e minuut.
van Stee rent richting de bal. de Haan onderschept slim de pass. de Haan met een sublieme pass. Botman is nu in balbezit. Botman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Hoot Hoot 1:0

17e minuut.
Schendelaar geeft een lange en hoge pass. van Ham kopt de bal weg. Giesen is nu in balbezit. Giesen schiet op doel. Dumfries werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ganpati United - Hoot Hoot 1:1

21e minuut.
Giesen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rots komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gemmel is nu in balbezit. Gemmel probeert naar een medespeler te passen. Happel speelt de bal door. Rots is nu in balbezit. Rots schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ganpati United - Hoot Hoot 1:2

40e minuut.
van Gelderen geeft een lange en hoge pass. Daar is Remie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remie passt de bal in één keer door. van Amersfoort rent richting de bal. van Amersfoort haalt uit met een fantastische trap. Fer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Schloesser geeft de bal voor. Happel rent richting de bal. Happel met een sublieme pass. Rots rent richting de bal. Rots haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
van Stee is nu in balbezit. de Haan onderschept slim de pass. de Haan speelt de bal door. van Amersfoort bereikt de bal nog maar net als eerste. van Amersfoort draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganpati United 39%, Hoot Hoot 61%.
Ganpati United - Hoot Hoot 1:2

55e minuut.
de Haan geeft een hoge lob. Everse rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schendelaar zal de hoekschop nemen. Botman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
van Ham probeert de bal met de borst te controleren. Buimer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Ham. van Ham krijgt een gele kaart.

88e minuut.
van Stee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buimer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Haan bereikt de bal nog maar net als eerste. de Haan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ganpati United 29%, Hoot Hoot 71%.
Ganpati United - Hoot Hoot 1:2