Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vorha FC FishVooruit
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 21.2
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Regeer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tap. Regeer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regeer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ayoub is nu in balbezit. Lubbers verovert de bal door een tackle van achteren. Lubbers passt de bal in één keer door. Steenvoorden rent richting de bal. Steenvoorden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden speelt de bal door. van Roessel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Roessel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Engel de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Regeer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benita komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Elbers onderschept slim de pass. Elbers geeft een lange en hoge pass. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman geeft een hoge lob. Bergwijn rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kelderman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steenvoorden is nu in balbezit. Benita rent richting de bal. Steenvoorden verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
de Bock is nu in balbezit. de Bock passt de bal in één keer door. Lubbers speelt de bal door. van Roessel is nu in balbezit. van Roessel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorha FC 45%, FishVooruit 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vorha FC - FishVooruit 0:0

61e minuut.
Derksen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tap met een snelle inworp. Steenvoorden is nu in balbezit. Steenvoorden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korte de bal. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Elbers met een sublieme pass. de Bock rent richting de bal. de Bock passt de bal met de wreef. Daniels bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Korte geeft een hoge lob. Bergwijn kopt de bal weg. Daar is Vermeulen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Roessel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Roessel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Steenvoorden is nu in balbezit. Derksen is nu in balbezit. Met opzet legt Steenvoorden zijn tegenspeler op de grond. Derksen roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Derksen kan niet meer verder spelen. Los komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vorha FC 32%, FishVooruit 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vorha FC - FishVooruit 0:0