Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondo FishVooruit
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Noordhoff probeert naar een medespeler te passen. de Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bock passt de bal in één keer door. Hamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Regeer geeft een lange en hoge pass. Pluijmen is nu in balbezit. van der Lubbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Lubbe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 58%, FishVooruit 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rondo - FishVooruit 0:0

54e minuut.
Regeer probeert naar een medespeler te passen. Ayoub heeft problemen om de bal te vangen. Schuman is nu in balbezit. Flinkevleugel bereikt de bal nog maar net als eerste. Flinkevleugel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Noordhoff speelt de bal door. Hamel is nu in balbezit. Hamel schiet op doel. de Bock heeft problemen om de bal te vangen. de Bock haalt uit met een fantastische trap. Brobbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Menzo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elbers met een snelle inworp. Noordhoff rent richting de bal. Noordhoff geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
de Ruijter bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ruijter passt de bal met de wreef. Daar is Schuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flinkevleugel is nu in balbezit. Flinkevleugel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondo - FishVooruit 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondo 52%, FishVooruit 48%.
Rondo - FishVooruit 1:0