Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Maluku250490 FC UGALIANDSKUMAWIKI
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Boere rent richting de bal. Michel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boere verovert de bal door een tackle van achteren. de Keijzer rent richting de bal. de Keijzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Afellay trapt de bal weg van het doel. Inworp. Soetekouw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gesink geeft een lange en hoge pass. de Keijzer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Soetekouw rent richting de bal. Graanoogst onderschept slim de pass. Boere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boere krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Soetekouw onderschept slim de pass. Inworp. Vertonghen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziyech is nu in balbezit. Ziyech geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Veldhoen de bal onder controle te krijgen. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Keijzer verovert de bal door een tackle van achteren. de Keijzer haalt uit met een fantastische trap. Afellay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Maluku250490 - FC UGALIANDSKUMAWIKI 0:1

38e minuut.
Nieuwenhuis speelt de bal door. Ziyech is nu in balbezit. Ziyech probeert naar een medespeler te passen. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Maluku250490 - FC UGALIANDSKUMAWIKI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maluku250490 57%, FC UGALIANDSKUMAWIKI 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Maluku250490 - FC UGALIANDSKUMAWIKI 1:1

76e minuut.
Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn geeft een lange en hoge pass. Ziyech bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn rent richting de bal. van Rijn draait met de bal, schiet en ... Korteschiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ziyech is nu in balbezit. Ziyech schiet op doel. Korteschiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Maluku250490 50%, FC UGALIANDSKUMAWIKI 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Maluku250490 - FC UGALIANDSKUMAWIKI 1:1