Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DFC FC Humpys
Normal Tactiek hs10
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 45.1
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Kramer rent richting de bal. Bocăneală verovert de bal door een tackle van achteren. Bocăneală speelt de bal door. del Valle heeft problemen om de bal te vangen. del Valle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - FC Humpys 0:1

18e minuut.
Kramer is nu in balbezit. Grzelak onderschept slim de pass. Grzelak met een sublieme pass. Bocăneală bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocăneală draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bocăneală rent richting de bal. Kramer rent richting de bal. Bocăneală verovert de bal door een tackle van achteren. Bocăneală haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - FC Humpys 0:2

26e minuut.
Kramer speelt de bal door. Frączczak rent richting de bal. Frączczak passt de bal in één keer door. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală draait met de bal, schiet en ... Paal!

28e minuut.
Daar is Karsdorp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramer rent richting de bal. Bocăneală onderschept slim de pass. del Valle rent richting de bal. del Valle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Frączczak speelt de bal door. Oosting is nu in balbezit. Oosting passt de bal zonder na te denken. del Valle rent richting de bal. del Valle haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Grzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelak met een sublieme pass. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle haalt uit met een fantastische trap. Rep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - FC Humpys 0:3

34e minuut.
Karsdorp rent richting de bal. del Valle is nu in balbezit. del Valle passt de bal zonder na te denken. Radonjić is nu in balbezit. Radonjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

41e minuut.
Kuźniak probeert naar een medespeler te passen. Grzelak is nu in balbezit. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle haalt uit met een fantastische trap. Rep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - FC Humpys 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt del Valle de bal. Geelhuizen is nu in balbezit. del Valle onderschept slim de pass. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC 74%, FC Humpys 26%.
DFC - FC Humpys 0:4

51e minuut.
Kuźniak kopt de bal weg. Daar is Radonjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hanegem begaat een overtreding. Radonjić raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuźniak komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Radonjić is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radonjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźniak speelt de bal door. del Valle is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rep trapt de bal weg. Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączczak met een sublieme pass. Bocăneală rent richting de bal. Bocăneală haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Cavaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuźniak met een sublieme pass. del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. del Valle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - FC Humpys 0:5

61e minuut.
Grzelak onderschept slim de pass. Grzelak met een sublieme pass. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală draait met de bal, schiet en ... Rep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - FC Humpys 0:6

68e minuut.
Kuźniak met een sublieme pass. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak probeert naar een medespeler te passen. del Valle is nu in balbezit. del Valle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bruma probeert de bal aan de voet te houden. Grzelak rent richting de bal. Grzelak met een sublieme pass. Daar is del Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Thomée probeert naar een medespeler te passen. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocăneală. Kramer roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kramer kan niet meer verder spelen. Snoei komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Snoei rent richting de bal. Frączczak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączczak speelt de bal door. Radonjić is nu in balbezit. Radonjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DFC - FC Humpys 0:7

83e minuut.
Snoei rent richting de bal. Bocăneală is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Snoei. Snoei krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Daar is Radonjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzelak is nu in balbezit. Radonjić met een sublieme pass. del Valle is nu in balbezit. del Valle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Frączczak rent richting de bal. Frączczak geeft de bal voor. Klungelig pakt del Valle de bal. Grzelak is nu in balbezit. Grzelak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Karsdorp geeft de bal voor. Inworp. Frączczak met een snelle inworp. Bocăneală rent richting de bal. Bocăneală haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Grzelak speelt de bal door. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić passt de bal in één keer door. Bocăneală is nu in balbezit. Bocăneală schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DFC 82%, FC Humpys 18%.
DFC - FC Humpys 0:7