Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Greenwhitewarriors FC Bloki Dukla
Normal Tactiek Piter16
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten very good
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra geeft een hoge lob. Cebula met een sublieme pass. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sułowski kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swart. Sułowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Antonescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Moniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Nuninga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu passt de bal in één keer door. Révfi is nu in balbezit. Révfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:1

9e minuut.
Swart speelt de bal door. Altıncıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj schiet op doel. Moniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:2

14e minuut.
Swart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski passt de bal in één keer door. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski heeft problemen om de bal te vangen. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Mbodj is nu in balbezit. Mbodj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:3

19e minuut.
Altıncıoğlu passt de bal zonder na te denken. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Voinea de bal. Voinea geeft een lange en hoge pass. Mbodj maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Altıncıoğlu passt de bal met de wreef. Voinea heeft problemen om de bal te vangen. Voinea probeert naar een medespeler te passen. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Moniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mbodj probeert de bal aan de voet te houden. Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea passt de bal met de wreef. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:4

29e minuut.
Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Voinea kopt de bal weg. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu schiet op doel. Moniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sułowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antonescu speelt de bal door. Sułowski speelt de bal door. Mbodj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj schiet op doel. Moniz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:5

33e minuut.
Daar is Mbodj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mbodj passt de bal in één keer door. Duin is nu in balbezit. Altıncıoğlu onderschept slim de pass. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Kemper is nu in balbezit. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu met een sublieme pass. Révfi rent richting de bal. Révfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sułowski speelt de bal door. Mbodj probeert naar een medespeler te passen. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Moniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:6

38e minuut.
Wiersma kopt de bal weg. Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Mbodj de bal. Mbodj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sułowski kopt de bal weg. Mbodj rent richting de bal. Mbodj passt de bal in één keer door. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mbodj haalt uit met een fantastische trap. Dumoulin probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Voinea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mbodj krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Altıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dumoulin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbodj verovert de bal door een tackle van achteren. Mbodj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Sułowski met een snelle inworp. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Révfi is nu in balbezit. Révfi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenwhitewarriors 88%, FC Bloki Dukla 12%.
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:7

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasowski komt het veld opgelopen. Sagginelli komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea passt de bal in één keer door. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski draait met de bal, schiet en ... Moniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:8

52e minuut.
Schouwstra geeft een hoge lob. Inworp. Sułowski met een snelle inworp. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi speelt de bal door. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra geeft een lange en hoge pass. Antonescu is nu in balbezit. Antonescu geeft de bal voor. Kasowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:9

56e minuut.
Dyrcz rent richting de bal. Dyrcz speelt de bal door. Voinea met een sublieme pass. Kasowski rent richting de bal. Kasowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:10

58e minuut.
Swart rent richting de bal. Swart met een sublieme pass. Voinea geeft een hoge lob. Daar is Kasowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:11

60e minuut.
Voinea bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinea passt de bal met de wreef. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Moniz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kasowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roord de bal onder controle te krijgen. Moniz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Altıncıoğlu is nu in balbezit. Altıncıoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:12

64e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Swart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski geeft de bal voor. Altıncıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Moniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasowski is nu in balbezit. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:13

66e minuut.
Kasowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Kasowski rent richting de bal. Kasowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Nuninga probeert naar een medespeler te passen. Dyrcz speelt de bal door. Voinea speelt de bal door. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Révfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Schouwstra is nu in balbezit. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski geeft de bal voor. Kasowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Moniz met een harde bal richting middenveld. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Moniz trapt de bal weg. Révfi kopt de bal weg. Daar is Altıncıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dyrcz met een sublieme pass. Révfi is nu in balbezit. Révfi met een sublieme pass. Kasowski rent richting de bal. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moniz trapt de bal weg. Voinea kopt de bal weg. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:14

82e minuut.
Daar is Swart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schouwstra krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu passt de bal in één keer door. Kasowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:15

83e minuut.
Kasowski is nu in balbezit. Schouwstra begaat een overtreding. Kasowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Antonescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roord onderschept slim de pass. Altıncıoğlu rent richting de bal. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sułowski geeft een hoge lob. Kasowski kopt de bal weg. Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altıncıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altıncıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Greenwhitewarriors 80%, FC Bloki Dukla 20%.
Greenwhitewarriors - FC Bloki Dukla 0:15