Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportvereniging Hoogeveen Greenwhitewarriors
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hofman passt de bal in één keer door. Abels geeft de bal voor. Velland rent richting de bal. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar schiet op doel. Moniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Schijvenaar heeft problemen om de bal te vangen. Schijvenaar geeft een lange en hoge pass. Kruys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velland is nu in balbezit. Velland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Swart rent richting de bal. Velland bereikt de bal nog maar net als eerste. Swart verovert de bal door een tackle van achteren. Kemper rent richting de bal. Kemper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nuninga kopt de bal weg. Klungelig pakt Tesselaar de bal. Inworp. Nuninga met een snelle inworp. van der Vegt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tesselaar onderschept slim de pass. Tesselaar passt de bal zonder na te denken. Swart bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvereniging Hoogeveen 44%, Greenwhitewarriors 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportvereniging Hoogeveen - Greenwhitewarriors 0:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tesselaar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar speelt de bal door. Hofman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tesselaar met de inworp. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar geeft de bal voor. Schouwstra controleert de bal met de borst. Kruys geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportvereniging Hoogeveen - Greenwhitewarriors 1:0

70e minuut.
Ulderink geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duin met de inworp. van der Vegt is nu in balbezit. van der Vegt geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Gelderen bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Duin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duin geeft een lange en hoge pass. Abels kopt de bal weg. Boerebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerebach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportvereniging Hoogeveen - Greenwhitewarriors 1:1

84e minuut.
Swart rent richting de bal. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Swart begaat een overtreding. Swart krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Velland passt de bal met de wreef. Swart is nu in balbezit. Schijvenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Schijvenaar schiet op doel. Daar is Roord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportvereniging Hoogeveen 48%, Greenwhitewarriors 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sportvereniging Hoogeveen - Greenwhitewarriors 1:1