Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zeeuwland Renum Alblas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.1
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Straalman verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar met een sublieme pass. Boomsma rent richting de bal. Boomsma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
van Lingen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Sar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boomsma is nu in balbezit. Boomsma draait met de bal, schiet en ... Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
van Lingen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Sar met de inworp. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma draait met de bal, schiet en ... Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Stijger probeert naar een medespeler te passen. Duut is nu in balbezit. Boomsma onderschept slim de pass. Boomsma haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Stijger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Kesteren komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Duut geeft een lange en hoge pass. Hofkens kopt de bal weg. van Wonderen rent richting de bal. Ressel rent richting de bal. Ressel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Renum Alblas 0:1

36e minuut.
Ressel onderschept slim de pass. Ressel passt de bal in één keer door. van Wonderen heeft problemen om de bal te vangen. Ressel verovert de bal door een tackle van achteren. Ressel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rensenbrink verovert de bal door een tackle van achteren. Luckassen verovert de bal door een tackle van achteren. Luckassen passt de bal met de wreef. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
van Kesteren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luckassen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boomsma bereikt de bal nog maar net als eerste. Boomsma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeeuwland 40%, Renum Alblas 60%.
FC Zeeuwland - Renum Alblas 0:1

60e minuut.
Witschge rent richting de bal. Hofkens begaat een overtreding. Witschge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Straalman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Powel rent richting de bal. Powel geeft een lange en hoge pass. Paal!

63e minuut.
van der Sar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Bondt komt het veld opgelopen.

69e minuut.
de Bondt passt de bal zonder na te denken. Boomsma rent richting de bal. Boomsma speelt de bal door. van Rijn heeft problemen om de bal te vangen. van Rijn draait met de bal, schiet en ... Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zeeuwland - Renum Alblas 1:1

80e minuut.
Luckassen rent richting de bal. Luckassen speelt de bal door. van Rijn rent richting de bal. van Rijn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zeeuwland - Renum Alblas 2:1

84e minuut.
Doeltrap. Rijkaard trapt de bal weg. Straalman probeert naar een medespeler te passen. Witschge bereikt de bal nog maar net als eerste. Witschge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zeeuwland 45%, Renum Alblas 55%.
FC Zeeuwland - Renum Alblas 2:1