Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paletstars VVA Gein
rustig Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 17.9
outstanding Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klusáček heeft problemen om de bal te vangen. Klusáček passt de bal in één keer door. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato haalt uit met een fantastische trap. Mansveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 1:0

4e minuut.
Stichting is nu in balbezit. Belcea onderschept slim de pass. Belcea speelt de bal door. Feronato is nu in balbezit. Feronato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kaznaferis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anakoglou rent richting de bal. Anakoglou passt de bal in één keer door. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 2:0

9e minuut.
Klusáček met een sublieme pass. Belcea is nu in balbezit. Belcea geeft de bal voor. Feronato springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
van der Ley geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaznaferis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klusáček springt en kopt de bal. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 3:0

10e minuut.
Botje is nu in balbezit. Anakoglou rent richting de bal. Anakoglou passt de bal in één keer door. Feronato is nu in balbezit. Feronato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 4:0

12e minuut.
Klusáček rent richting de bal. Klusáček passt de bal met de wreef. Feronato is nu in balbezit. Feronato haalt uit met een fantastische trap. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Rakar is nu in balbezit. Rakar geeft de bal voor. Feronato rent richting de bal. Feronato schiet op doel. Mansveld probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 5:0

15e minuut.
Botje met een sublieme pass. Straalman rent richting de bal. Feronato onderschept slim de pass. Feronato draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Straalman kopt de bal weg. Klungelig pakt Klusáček de bal. Klusáček passt de bal met de wreef. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
de Mos heeft problemen om de bal te vangen. Klusáček rent richting de bal. Klusáček speelt de bal door. Feronato is nu in balbezit. Feronato haalt uit met een fantastische trap. Mansveld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Santos met een snelle inworp. Klusáček is nu in balbezit. de Mos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klusáček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anakoglou zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anakoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Anakoglou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klusáček rent richting de bal. Klusáček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Klusáček de bal. Belcea rent richting de bal. Belcea passt de bal in één keer door. Feronato is nu in balbezit. Feronato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 6:0

25e minuut.
Feronato geeft een hoge lob. Klusáček rent richting de bal. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato haalt uit met een fantastische trap. Mansveld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 7:0

27e minuut.
Viscaal is nu in balbezit. Feronato onderschept slim de pass. Belcea is nu in balbezit. Feronato rent richting de bal. Feronato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mansveld trapt de bal weg van het doel. Belcea met een sublieme pass. Feronato is nu in balbezit. Feronato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 8:0

31e minuut.
Daar is van der Ley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansveld probeert naar een medespeler te passen. Santos kopt de bal weg. Klungelig pakt Feronato de bal. Feronato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 9:0

32e minuut.
Botje is nu in balbezit. Botje passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stichting de bal. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Feronato rent richting de bal. Feronato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 10:0

36e minuut.
Klusáček geeft een lange en hoge pass. Feronato heeft problemen om de bal te vangen. van der Ley rent richting de bal. Feronato verovert de bal door een tackle van achteren. Feronato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 11:0

38e minuut.
Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belcea met een sublieme pass. Feronato rent richting de bal. Feronato draait met de bal, schiet en ... Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 12:0

40e minuut.
Klungelig pakt Stichting de bal. Klusáček is nu in balbezit. Belcea rent richting de bal. Belcea geeft een lange en hoge pass. Feronato springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Botje is nu in balbezit. Anakoglou onderschept slim de pass. Anakoglou passt de bal in één keer door. Feronato heeft problemen om de bal te vangen. Feronato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rakar kopt de bal weg. Klusáček rent richting de bal. Belcea met een sublieme pass. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 15%, VVA Gein 85%.
Paletstars - VVA Gein 13:0

47e minuut.
van der Ley geeft een lange en hoge pass. Anh Quyết kopt de bal weg. Kaznaferis met een sublieme pass. Daar is Feronato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feronato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mansveld trapt de bal weg van het doel. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček passt de bal zonder na te denken. Daar is Feronato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feronato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Santos speelt de bal door. Klungelig pakt Klusáček de bal. Belcea speelt de bal door. Feronato rent richting de bal. Feronato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Belcea met een sublieme pass. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato draait met de bal, schiet en ... van der Ley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 14:0

53e minuut.
Kaznaferis met een sublieme pass. Feronato is nu in balbezit. Belcea geeft de bal voor. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček schiet op doel. Mansveld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Belcea geeft een lange en hoge pass. Kaznaferis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznaferis geeft de bal voor. Feronato is nu in balbezit. Feronato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 15:0

58e minuut.
Anakoglou rent richting de bal. Kaznaferis rent richting de bal. Kaznaferis speelt de bal door. Feronato is nu in balbezit. Feronato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 16:0

60e minuut.
Klungelig pakt Feronato de bal. Feronato passt de bal met de wreef. Belcea geeft een hoge lob. Klusáček is nu in balbezit. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 17:0

60e minuut.
Dumfries raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huistra komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Belcea probeert naar een medespeler te passen. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato schiet op doel. Na een snelle pass probeert van der Ley de bal onder controle te krijgen. Mansveld maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 18:0

64e minuut.
Belcea heeft problemen om de bal te vangen. Viscaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea verovert de bal door een tackle van achteren. Feronato rent richting de bal. Feronato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klusáček rent richting de bal. Klusáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 19:0

66e minuut.
Belcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea passt de bal met de wreef. Feronato is nu in balbezit. Feronato schiet op doel. van der Ley probeert de bal aan de voet te houden. Mansveld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Straalman de bal onder controle te krijgen. Yoğurtçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğurtçu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Anakoglou kopt de bal weg. Santos probeert naar een medespeler te passen. Kaznaferis met een sublieme pass. Feronato is nu in balbezit. Feronato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Klusáček de bal. Klusáček passt de bal met de wreef. Feronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Feronato schiet op doel. Mansveld werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 20:0

71e minuut.
Klusáček is nu in balbezit. Belcea rent richting de bal. Klusáček rent richting de bal. Belcea geeft de bal voor. Feronato maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 21:0

74e minuut.
Daar is Hofstede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Quyết met een snelle inworp. Kaznaferis geeft een lange en hoge pass. Klusáček krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Paauwe de bal. Feronato rent richting de bal. Feronato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 22:0

76e minuut.
Kaznaferis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feronato geeft de bal voor. Santos probeert naar een medespeler te passen. Kaznaferis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yoğurtçu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Belcea rent richting de bal. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Klusáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klusáček haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 23:0

81e minuut.
Feronato passt de bal in één keer door. Santos met een sublieme pass. Klusáček rent richting de bal. Klusáček geeft een lange en hoge pass. Kaznaferis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 24:0

84e minuut.
Kaznaferis rent richting de bal. Kaznaferis passt de bal zonder na te denken. Belcea probeert naar een medespeler te passen. Feronato is nu in balbezit. Feronato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 25:0

88e minuut.
Paauwe met een sublieme pass. Yoğurtçu rent richting de bal. Anakoglou rent richting de bal. Anakoglou passt de bal zonder na te denken. Klusáček is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Paletstars - VVA Gein 26:0

89e minuut.
Yoğurtçu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riestra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paletstars 17%, VVA Gein 83%.
Paletstars - VVA Gein 26:0