Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaJa United Bruine Ster Belgrado
Flarextius v9 Tactiek 442 v2 winger
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.7 gemiddelde waardering 53.5
very good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Gladysz speelt de bal door. Beerens is nu in balbezit. McGhee is nu in balbezit. McGhee haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Gil Oteiza trapt de bal weg van het doel. van Dijke kopt de bal weg. Ophof is nu in balbezit. Bourne rent richting de bal. Bourne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is van Dijke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beerens de bal. McGhee rent richting de bal. McGhee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Soebagdja verovert de bal door een tackle van achteren. Soebagdja met een sublieme pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft de bal voor. Nośka maakt een snoekduik en kopt de bal. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Louzao geeft de bal voor. McGhee kopt de bal weg. Ghica controleert de bal met de borst. Ghica geeft de bal voor. Nośka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nośka geeft een hoge lob. Ghica rent richting de bal. Ghica geeft de bal voor. Nośka springt en kopt de bal. Gil Oteiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Giacometti speelt de bal door. Nośka is nu in balbezit. Nośka speelt de bal door. McGhee rent richting de bal. McGhee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sergeant bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee verovert de bal door een tackle van achteren. McGhee met een sublieme pass. Nośka rent richting de bal. Nośka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. McGhee stond buitenspel. Beerens maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bourne controleert de bal met de borst. Bourne geeft een lange en hoge pass. Ophof maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Louzao rent richting de bal. Louzao geeft een lange en hoge pass. Gladysz heeft problemen om de bal te vangen. McGhee bereikt de bal nog maar net als eerste. McGhee draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - Bruine Ster Belgrado 0:1

38e minuut.
Winter rent richting de bal. Winter probeert naar een medespeler te passen. Louzao rent richting de bal. Ophof verovert de bal door een tackle van achteren. Ophof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is van Dijke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. Ghica rent richting de bal. Ghica geeft een hoge lob. McGhee maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gil Oteiza met een harde bal richting middenveld. Soebagdja kopt de bal weg. Gladysz rent richting de bal. McGhee verovert de bal door een tackle van achteren. McGhee schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

44e minuut.
Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti geeft een lange en hoge pass. Beerens heeft problemen om de bal te vangen. McGhee is nu in balbezit. McGhee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - Bruine Ster Belgrado 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaJa United 71%, Bruine Ster Belgrado 29%.
MaJa United - Bruine Ster Belgrado 0:2

49e minuut.
Sinteur bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti geeft een lange en hoge pass. McGhee rent richting de bal. McGhee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sinteur passt de bal zonder na te denken. Bourne heeft problemen om de bal te vangen. Bourne geeft een hoge lob. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof haalt uit met een fantastische trap. Gill bokst de bal weg.

55e minuut.
Louzao bereikt de bal nog maar net als eerste. Louzao geeft een hoge lob. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sergeant kopt de bal weg. Soebagdja geeft de bal voor. Winter speelt de bal door. Giacometti probeert naar een medespeler te passen. Ghica geeft de bal voor. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Daar is Giacometti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giacometti geeft een lange en hoge pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een hoge lob. Nośka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Soebagdja is nu in balbezit. Soebagdja geeft een lange en hoge pass. van der Sloot heeft problemen om de bal te vangen. McGhee rent richting de bal. McGhee schiet op doel. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Soebagdja met een sublieme pass. Ghica rent richting de bal. Ghica probeert naar een medespeler te passen. McGhee is nu in balbezit. McGhee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
van Dijke is nu in balbezit. Louzao onderschept slim de pass. Louzao geeft een hoge lob. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
van Dijke is nu in balbezit. Soebagdja onderschept slim de pass. Soebagdja passt de bal met de wreef. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nośka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Soebagdja probeert naar een medespeler te passen. McGhee heeft problemen om de bal te vangen. McGhee probeert naar een medespeler te passen. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - Bruine Ster Belgrado 0:3

81e minuut.
Türkarslan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bourne is nu in balbezit. Louzao verovert de bal door een tackle van achteren. Ophof rent richting de bal. Ophof draait met de bal, schiet en ... Gill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaJa United 63%, Bruine Ster Belgrado 37%.
MaJa United - Bruine Ster Belgrado 0:3