Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MaJa United SC Cliffeinde
Flarextius v9 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Sinteur speelt de bal door. van Dijke rent richting de bal. van Dijke passt de bal zonder na te denken. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne schiet op doel. Neeskens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sinteur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Voet geeft een hoge lob. Sinteur rent richting de bal. Tebak begaat een overtreding. Tebak krijgt een gele kaart.

25e minuut.
van Kooten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kooten passt de bal zonder na te denken. Beerens rent richting de bal. Tebak verovert de bal door een tackle van achteren. Tebak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sinteur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Dijke is nu in balbezit. van Dijke geeft de bal voor. Ophof maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 1:0

31e minuut.
van Kooten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kooten speelt de bal door. Ophof rent richting de bal. Ophof schiet op doel. Neeskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 2:0

32e minuut.
van Dijke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dijke geeft een lange en hoge pass. Bourne heeft problemen om de bal te vangen. Bourne haalt uit met een fantastische trap. Neeskens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 3:0

34e minuut.
van Dijke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dijke speelt de bal door. Voet is nu in balbezit. Voet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ophof de bal onder controle te krijgen. Neeskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
van der Kuil is nu in balbezit. Sergeant onderschept slim de pass. Sergeant passt de bal zonder na te denken. Ophof rent richting de bal. Ophof geeft een hoge lob. Neeskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bourne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
van Kooten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Dijke bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dijke speelt de bal door. Bourne is nu in balbezit. Bourne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Bourne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourne speelt de bal door. Ophof is nu in balbezit. Ophof schiet op doel. van der Heijden kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sinteur neemt de hoekschop. van der Heijden probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Ophof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaJa United 34%, SC Cliffeinde 66%.
MaJa United - SC Cliffeinde 4:0

52e minuut.
Daar is de Kock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourne speelt de bal door. Ophof is nu in balbezit. Ophof draait met de bal, schiet en ... Neeskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rutjes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Kooten met de inworp. van Dijke rent richting de bal. van Dijke geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
van Dijke is nu in balbezit. van Dijke met een sublieme pass. Bourne rent richting de bal. Bourne draait met de bal, schiet en ... van der Heijden probeert de bal aan de voet te houden. Neeskens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
van Noord bereikt de bal nog maar net als eerste. Ophof verovert de bal door een tackle van achteren. Ophof passt de bal in één keer door. Bourne rent richting de bal. Bourne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 5:0

69e minuut.
Sinteur verovert de bal door een tackle van achteren. Sinteur met een sublieme pass. Ophof geeft een lange en hoge pass. Bourne is nu in balbezit. Bourne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
van Kooten passt de bal in één keer door. Bourne heeft problemen om de bal te vangen. Bourne geeft een hoge lob. Ophof rent richting de bal. Ophof draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ophof is nu in balbezit. Ophof passt de bal met de wreef. Bourne rent richting de bal. Bourne schiet op doel. Neeskens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 6:0

87e minuut.
Rutten speelt de bal door. Bourne kopt de bal weg. Ophof rent richting de bal. Ophof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaJa United - SC Cliffeinde 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaJa United 35%, SC Cliffeinde 65%.
MaJa United - SC Cliffeinde 7:0