Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Villa Park v.v. Fiasco
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Koning is nu in balbezit. Koning met een sublieme pass. Kuneman rent richting de bal. Geurtsen verovert de bal door een tackle van achteren. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Rente met de inworp. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocken onderschept slim de pass. Brocken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Brocken rent richting de bal. van Melis onderschept slim de pass. van Melis passt de bal met de wreef. Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries haalt uit met een fantastische trap. Busscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Helmer geeft een hoge lob. Brands probeert de bal aan de voet te houden. Brocken bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
van Melis is nu in balbezit. Brocken bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocken met een sublieme pass. Geurtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Brocken rent richting de bal. Brocken speelt de bal door. Geurtsen is nu in balbezit. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap. Busscher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Park - v.v. Fiasco 1:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brands zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols geeft een hoge lob. Aerts springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ruiter geeft de bal voor. Wagenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenaar probeert naar een medespeler te passen. Aerts rent richting de bal. Aerts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Brands passt de bal zonder na te denken. Koning bereikt de bal nog maar net als eerste. Rente begaat een overtreding. Rente krijgt een gele kaart. Koning raakt geblesseerd tijdens het duel. Koning met een snel genomen vrije trap. Aerts is nu in balbezit. Aerts schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Villa Park - v.v. Fiasco 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Kuneman de bal. Geurtsen rent richting de bal. Kuneman onderschept slim de pass. Brocken verovert de bal door een tackle van achteren. Brocken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Park 43%, v.v. Fiasco 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Villa Park - v.v. Fiasco 1:1

46e minuut.
Aerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocken verovert de bal door een tackle van achteren. Brocken passt de bal in één keer door. Geurtsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geurtsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Daar is Wagenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocken rent richting de bal. Wagenaar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wagenaar krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenaar onderschept slim de pass. van Melis speelt de bal door. Aerts is nu in balbezit. Aerts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Villa Park - v.v. Fiasco 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Villa Park 49%, v.v. Fiasco 51%.
Villa Park - v.v. Fiasco 1:2