Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:48
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Tatra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14996
SK Tatra Smíchov DNB KladnoCity
Invalidovna 001 Tactiek abcd
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
61.6 gemiddelde waardering 69.3
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Rylich kopt de bal weg. Ruscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscio passt de bal in één keer door. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Zvolský bokst de bal weg. Kačer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza verovert de bal door een tackle van achteren. Jouza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouchlý legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humpolec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Humpolec kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Fonsalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Grummich met een sublieme pass. Turek rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Humpolec krijgt zijn hoofd ertegen. Fonsalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Humpolec rent richting de bal. Saaresmaa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Humpolec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Humpolec legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:0

21e minuut.
Listo passt de bal met de wreef. Ruscio rent richting de bal. Ruscio probeert naar een medespeler te passen. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zvolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Listo geeft een lange en hoge pass. Daar is Řízek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křeček is nu in balbezit. Křeček schiet op doel. Zvolský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:1

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Rutte de bal onder controle te krijgen. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Řízek zijn tegenspeler op de grond. Křeček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruscio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Brizzi met een sublieme pass. Nikodým probeert de bal aan de voet te houden. Humpolec is nu in balbezit. Havlovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlovec schiet op doel. Fonsalia bokst de bal weg.

41e minuut.
Ruscio speelt de bal door. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar passt de bal met de wreef. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček draait met de bal, schiet en ... Zvolský bokst de bal weg. Prostředník rent richting de bal. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar geeft de bal voor. Zvolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Řízek probeert de bal met de borst te controleren. Jouza is nu in balbezit. Jouza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:2

45e minuut.
Bolívar geeft de bal voor. Jouza kopt de bal weg. Klungelig pakt Rutte de bal. Křeček is nu in balbezit. Křeček haalt uit met een fantastische trap. Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 54%, DNB KladnoCity 46%.
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:3

47e minuut.
Kačer geeft een lange en hoge pass. Grummich is nu in balbezit. Nikodým schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Nikodým moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nikodým schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Grummich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grummich kan niet meer verder spelen. Loayza komt het veld opgelopen. Muto komt het veld opgelopen. Janíček komt het veld opgelopen. Vaňátko komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Beránek speelt de bal door. Vaňátko met een sublieme pass. Janíček speelt de bal door. Muto is nu in balbezit. Muto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Loayza met een sublieme pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar geeft een hoge lob. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fanzaga geeft de bal voor. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouza is nu in balbezit. Jouza draait met de bal, schiet en ... Zvolský probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:4

57e minuut.
Prostředník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza passt de bal in één keer door. Křeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Křeček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vaňátko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jeřábek komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Brizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brizzi geeft een lange en hoge pass. Daar is Prostředník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Křeček is nu in balbezit. Křeček schiet op doel. Zvolský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bolívar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jouza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:5

67e minuut.
Humpolec kopt de bal weg. Jeřábek speelt de bal door. Loayza geeft een hoge lob. Křeček heeft problemen om de bal te vangen. Křeček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Beránek speelt de bal door. Klungelig pakt Jeřábek de bal. Jeřábek geeft een lange en hoge pass. Muto is nu in balbezit. Muto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Loayza met een sublieme pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prostředník krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Inworp. Gruia komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Loayza kopt de bal weg. Bolívar is nu in balbezit. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar geeft een hoge lob. Gruia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Loayza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia haalt uit met een fantastische trap. Zvolský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kačer rent richting de bal. Gruia onderschept slim de pass. Gruia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Tatra Smíchov 58%, DNB KladnoCity 42%.
SK Tatra Smíchov - DNB KladnoCity 1:6