Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: Cloud Temple
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 33178
Celestial TITANS Zbrojovka1913!!
bolt Tactiek 442
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 65.8
formidabel Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Guyard heeft problemen om de bal te vangen. Dalea is nu in balbezit. Colin begaat een overtreding. Dalea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Geirsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal! Barulski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gruszka probeert naar een medespeler te passen. Sudrowicz rent richting de bal. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka geeft de bal voor. Tammaro kopt de bal weg. Portel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Portel trapt de bal weg. Guyard probeert de bal met de borst te controleren. Guyard speelt de bal door. Lucini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucini geeft de bal voor. Portel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiade bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jiade is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caro probeert naar een medespeler te passen. Grandela legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Portel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Jiade rent richting de bal. Grandela bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandela met een sublieme pass. Wasielkiewicz is nu in balbezit. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grandela onderschept slim de pass. Grandela passt de bal in één keer door. Wasielkiewicz rent richting de bal. Wasielkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - Zbrojovka1913!! 0:1

43e minuut.
Moretti met een sublieme pass. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guillén raakt geblesseerd tijdens het duel. Dalea neemt de penalty, wat een uithaal! Barulski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Moretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moretti probeert naar een medespeler te passen. Guyard probeert naar een medespeler te passen. Dalea rent richting de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestial TITANS 46%, Zbrojovka1913!! 54%.
Celestial TITANS - Zbrojovka1913!! 0:1

52e minuut.
Grandela is nu in balbezit. Geirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Geirsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celestial TITANS - Zbrojovka1913!! 1:1

56e minuut.
Grandela heeft problemen om de bal te vangen. Moretti is nu in balbezit. Guyard schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guyard krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gruszka geeft een lange en hoge pass. Jiade is nu in balbezit. Tammaro rent richting de bal. Jiade onderschept slim de pass. Jiade schiet op doel. Portel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celestial TITANS - Zbrojovka1913!! 1:2

73e minuut.
Gruszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guyard heeft problemen om de bal te vangen. Guyard met een sublieme pass. Gruszka rent richting de bal. Gruszka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wasielkiewicz rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celestial TITANS 51%, Zbrojovka1913!! 49%.
Celestial TITANS - Zbrojovka1913!! 1:2