Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: FK VITORAZ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 36214
FK VITORAZ FC Koněšín
základ Tactiek 3-3-1-3
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
64.7 gemiddelde waardering 64.5
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Nănescu onderschept slim de pass. Nănescu passt de bal zonder na te denken. Hájný rent richting de bal. Hájný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - FC Koněšín 0:1

2e minuut.
Kałamarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Velescu de bal. Hájný begaat een overtreding. Hájný krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rufr verovert de bal door een tackle van achteren. Rufr geeft de bal voor. Hájný kan de bal niet met de borst controleren. Hájný haalt uit met een fantastische trap. Poledica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem geeft een lange en hoge pass. Hájný maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - FC Koněšín 0:2

9e minuut.
Kajetán rent richting de bal. Kajetán geeft een lange en hoge pass. Klemenc kopt de bal weg. Velescu rent richting de bal. Velescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kałamarz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Strohschneider kopt de bal weg. Golem rent richting de bal. Golem geeft een lange en hoge pass. Hájný krijgt zijn hoofd ertegen. Poledica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kajetán speelt de bal door. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz speelt de bal door. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemenc schiet op doel. Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kajetán passt de bal zonder na te denken. Pichlmann is nu in balbezit. Chlapec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann onderschept slim de pass. Pichlmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Velescu rent richting de bal. Klemenc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufr rent richting de bal. Klemenc verovert de bal door een tackle van achteren. Klemenc draait met de bal, schiet en ... Lepšík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kajetán zal de hoekschop nemen. Klemenc krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VITORAZ - FC Koněšín 1:2

36e minuut.
Virághalmy geeft een hoge lob. Kolonyacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceval verovert de bal door een tackle van achteren. Hájný bereikt de bal nog maar net als eerste. Hájný schiet op doel. Poledica bokst de bal weg.

37e minuut.
Despaigne geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gašparov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nănescu rent richting de bal. Nănescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem passt de bal in één keer door. Aceval geeft de bal voor. Bayard kan de bal niet met de borst controleren. Hájný rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 48%, FC Koněšín 52%.
FK VITORAZ - FC Koněšín 1:2

46e minuut.
Brülls komt het veld opgelopen. Kecman komt het veld opgelopen. Fiferna komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hájný stond buitenspel. Ndah maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Brülls de bal. Kajetán geeft een hoge lob. Klemenc maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gašparov geeft de bal voor. Hájný is nu in balbezit. Ndah begaat een overtreding. Ndah krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Virághalmy speelt de bal door. Gašparov geeft een hoge lob. Aceval kopt de bal weg. Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Golem haalt uit met een fantastische trap. Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VITORAZ 43%, FC Koněšín 57%.
FK VITORAZ - FC Koněšín 1:2