Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: U Elektrárny
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40882
SK Baťa Zlín Název týmu™
Vietnam Tactiek 5d
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 67.5
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Panković rent richting de bal. Panković passt de bal met de wreef. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź geeft de bal voor. Əlicanov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Mlčkovský is nu in balbezit. Mlčkovský geeft de bal voor. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík draait met de bal, schiet en ... Omerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 0:1

16e minuut.
Osika probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiroutka passt de bal zonder na te denken. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 0:2

21e minuut.
Osmatescu geeft een lange en hoge pass. Əlicanov heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Osmatescu neemt de hoekschop. Əlicanov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 1:2

27e minuut.
Mjalovský is nu in balbezit. Mjalovský speelt de bal door. Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka geeft een hoge lob. Humplík maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

38e minuut.
Broź rent richting de bal. Mjalovský onderschept slim de pass. Mjalovský met een sublieme pass. Humplík rent richting de bal. Humplík draait met de bal, schiet en ... Omerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Baťa Zlín 51%, Název týmu™ 49%.
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 1:2

48e minuut.
Broź rent richting de bal. Broź geeft de bal voor. Əlicanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap. Foriers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

49e minuut.
Mlčkovský verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broź met de inworp. Osmatescu rent richting de bal. Osmatescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Osika met de inworp. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka passt de bal in één keer door. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Stūris kopt de bal weg. Rezner probeert de bal aan de voet te houden. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík schiet op doel. Omerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Osika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiroutka met een sublieme pass. Osika is nu in balbezit. Osika geeft de bal voor. Stūris krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Osika probeert naar een medespeler te passen. Jiroutka is nu in balbezit. Jiroutka passt de bal in één keer door. Humplík is nu in balbezit. Humplík haalt uit met een fantastische trap. Omerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jiroutka neemt de hoekschop. Humplík springt en kopt de bal. Omerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský geeft een lange en hoge pass. Humplík rent richting de bal. Humplík schiet op doel. Omerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 1:3

79e minuut.
Osika geeft een lange en hoge pass. Stūris kopt de bal weg. Klungelig pakt Rezner de bal. Humplík rent richting de bal. Humplík schiet op doel. Omerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Jiroutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jiroutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiroutka met een sublieme pass. Humplík bereikt de bal nog maar net als eerste. Humplík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 1:4

86e minuut.
Rezner probeert de bal met de borst te controleren. Panković rent richting de bal. Panković met een sublieme pass. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 2:4

88e minuut.
Mlčkovský rent richting de bal. Broź verovert de bal door een tackle van achteren. Broź speelt de bal door. Əlicanov is nu in balbezit. Əlicanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Baťa Zlín 47%, Název týmu™ 53%.
SK Baťa Zlín - Název týmu™ 2:4