Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOVADLINA DZABZA Satani Brno
IS-3 Tactiek TUTTI2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


8e minuut.
Fredes onderschept slim de pass. Austin met een sublieme pass. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kutleša is nu in balbezit. Iosifidis speelt de bal door. Akords probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Grunte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. de la Rosa met een snelle inworp. Iosifidis speelt de bal door. Akords rent richting de bal. Akords haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Pinglo onderschept slim de pass. Pinglo met een sublieme pass. Martín Hernández met een sublieme pass. Rupar is nu in balbezit. Rupar haalt uit met een fantastische trap. Gilmour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Akords passt de bal in één keer door. Kutleša rent richting de bal. Kutleša passt de bal in één keer door. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pinglo passt de bal zonder na te denken. Matušek rent richting de bal. Minh Thông verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thông draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 0:1

30e minuut.
Pinglo speelt de bal door. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca passt de bal in één keer door. Minh Thông is nu in balbezit. Minh Thông draait met de bal, schiet en ... Gilmour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

38e minuut.
Grunte probeert naar een medespeler te passen. Minh Thông probeert naar een medespeler te passen. Rupar speelt de bal door. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Paipa kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akords zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Végvári geeft een lange en hoge pass. Kutleša springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 1:1

42e minuut.
de la Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iosifidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifidis geeft de bal voor. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Grunte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 49%, DZABZA Satani Brno 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 1:1

46e minuut.
Minh Thông passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pinglo de bal. Pozowski is nu in balbezit. Kutleša onderschept slim de pass. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 2:1

55e minuut.
de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa passt de bal in één keer door. Végvári probeert naar een medespeler te passen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ... Grunte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Végvári probeert naar een medespeler te passen. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords geeft de bal voor. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 3:1

75e minuut.
Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Dalyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalyan geeft de bal voor. Minh Thông rent richting de bal. Minh Thông schiet op doel. Gilmour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 3:2

76e minuut.
Akords onderschept slim de pass. Akords geeft een lange en hoge pass. Kutleša rent richting de bal. Kutleša haalt uit met een fantastische trap. Grunte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Akords is nu in balbezit. Paipa is nu in balbezit. Paipa geeft een hoge lob. Minh Thông bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thông haalt uit met een fantastische trap. Gilmour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Végvári probeert naar een medespeler te passen. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords geeft een lange en hoge pass. Ştefănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Grunte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 4:2

82e minuut.
Inworp. de la Rosa met een snelle inworp. Iosifidis rent richting de bal. Iosifidis geeft de bal voor. Ştefănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOVADLINA 41%, DZABZA Satani Brno 59%.
KOVADLINA - DZABZA Satani Brno 4:2