Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: U Elektrárny
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26422
SK Baťa Zlín KOVADLINA
Vietnam Tactiek IS-3
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
60.3 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tranauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranauskis probeert naar een medespeler te passen. Mariona met een sublieme pass. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov haalt uit met een fantastische trap. Gilmour verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jianli rent richting de bal. De bal rolt over de achterlijn. Jianli trapt de bal weg van het doel. Panković geeft een lange en hoge pass. Əlicanov springt en kopt de bal. Paal!

8e minuut.
de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Iosifidis is nu in balbezit. Iosifidis passt de bal zonder na te denken. Kutleša is nu in balbezit. Kutleša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Inworp. Osmatescu met een snelle inworp. Broź bereikt de bal nog maar net als eerste. Broź geeft een hoge lob. Əlicanov krijgt zijn hoofd ertegen. Gilmour kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jianli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Baťa Zlín - KOVADLINA 1:0

19e minuut.
Iosifidis geeft de bal voor. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rezner. Kutleša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iosifidis komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Akords speelt de bal door. Ştefănescu rent richting de bal. Gróf legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ştefănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kutleša zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Omerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kutleša is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Iosifidis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gróf kopt de bal weg. Daar is Kutleša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutleša haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Baťa Zlín - KOVADLINA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Baťa Zlín 55%, KOVADLINA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Baťa Zlín - KOVADLINA 1:1

51e minuut.
Klungelig pakt Tranauskis de bal. Tranauskis probeert naar een medespeler te passen. Broź heeft problemen om de bal te vangen. Broź geeft een hoge lob. Əlicanov springt en kopt de bal. Gilmour probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Şinaz verovert de bal door een tackle van achteren. Şinaz geeft een hoge lob. Panković met een sublieme pass. Broź rent richting de bal. Broź geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezner begaat een overtreding. Kutleša is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iosifidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ştefănescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Omerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

64e minuut.
Iosifidis passt de bal zonder na te denken. Jianli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jianli geeft de bal voor. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu haalt uit met een fantastische trap. Omerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kutleša verovert de bal door een tackle van achteren. de la Rosa rent richting de bal. de la Rosa passt de bal met de wreef. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Végvári rent richting de bal. Végvári geeft een hoge lob. Ştefănescu kopt de bal weg. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
de la Rosa passt de bal met de wreef. Akords is nu in balbezit. Akords geeft een hoge lob. Kutleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutleša schiet op doel. Omerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Baťa Zlín 55%, KOVADLINA 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Baťa Zlín - KOVADLINA 1:1