Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:48
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Predatorka
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 51040
AFK LoKo Chomutov SK Baťa Zlín
jejda 4W ++ Tactiek Vietnam
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
61.4 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten solid
solid Passen excellent
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Gheaţă rent richting de bal. Gheaţă probeert naar een medespeler te passen. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts draait met de bal, schiet en ... Omerović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Petrescu geeft de bal voor. Bakalář bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalář passt de bal met de wreef. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gróf probeert de bal met de borst te controleren. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă passt de bal zonder na te denken. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 1:0

18e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts passt de bal zonder na te denken. Riemel geeft de bal voor. Grofcsik is nu in balbezit. Grofcsik draait met de bal, schiet en ... Omerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Rezner de bal. Lenaerts is nu in balbezit. Rezner speelt de bal door. Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Riemel geeft een lange en hoge pass. Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranauskis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tranauskis krijgt een gele kaart. Lenaerts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lenaerts zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gheaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheaţă geeft een hoge lob. Omerović bokst de bal weg.

36e minuut.
Petrescu rent richting de bal. Petrescu geeft een hoge lob. Grofcsik is nu in balbezit. Bădiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădiţă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 2:0

38e minuut.
Bakalář geeft de bal voor. Rezner kopt de bal weg. Mariona rent richting de bal. Mariona geeft een hoge lob. Əlicanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 2:1

39e minuut.
Kędziobrody raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spadafora komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Tranauskis speelt de bal door. Broź rent richting de bal. Broź passt de bal zonder na te denken. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov schiet op doel. Sinicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mella komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Lenaerts is nu in balbezit. Lenaerts geeft een hoge lob. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 3:1

45e minuut.
Csank komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 45%, SK Baťa Zlín 55%.
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 3:1

50e minuut.
Bakalář kopt de bal weg. Gróf geeft een hoge lob. Daar is Petrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov schiet op doel. Sinicki bokst de bal weg.

69e minuut.
Čamek verovert de bal door een tackle van achteren. Čamek geeft een lange en hoge pass. Csank bereikt de bal nog maar net als eerste. Csank haalt uit met een fantastische trap. Omerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 4:1

75e minuut.
Mella met een sublieme pass. Tranauskis probeert de bal met de borst te controleren. Csank bereikt de bal nog maar net als eerste. Csank draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 5:1

88e minuut.
Broź is nu in balbezit. Broź passt de bal in één keer door. Formocei bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlicanov rent richting de bal. Əlicanov schiet op doel. Sinicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFK LoKo Chomutov 52%, SK Baťa Zlín 48%.
AFK LoKo Chomutov - SK Baťa Zlín 5:1