Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Oranjes Tennessee Titans
OOKK Tactiek Obrana
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 60.9
good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Lupescu rent richting de bal. Lupescu geeft een hoge lob. Booser kopt de bal weg. Daar is Iammarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iammarino draait met de bal, schiet en ... Barbés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Romaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Milne bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Markopoulos krijgt een gele kaart. Milne raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milne springt en kopt de bal. Gou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Della verovert de bal door een tackle van achteren. Della geeft een lange en hoge pass. Eresov heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Nicolás rent richting de bal. Fernández Nicolás schiet op doel. Gou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Markopoulos rent richting de bal. Markopoulos probeert naar een medespeler te passen. Iammarino rent richting de bal. Iammarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - Tennessee Titans 0:1

23e minuut.
Bellia onderschept slim de pass. Bellia geeft een lange en hoge pass. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... Barbés probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Tankyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tankyan geeft een lange en hoge pass. Zimny probeert naar een medespeler te passen. Gladysz heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tankyan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Milne kopt de bal weg. Fernández Nicolás met een sublieme pass. Eresov rent richting de bal. Eresov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gou trapt de bal weg. Booser kopt de bal weg. Gladysz rent richting de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Barbés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Romaszkiewicz speelt de bal door. Zimny geeft een lange en hoge pass. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Barbés probeert naar een medespeler te passen. Fernández Nicolás is nu in balbezit. Fernández Nicolás probeert naar een medespeler te passen. Milne is nu in balbezit. Milne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bajor passt de bal met de wreef. Daar is Tankyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tankyan geeft de bal voor. Milne rent richting de bal. Milne draait met de bal, schiet en ... Gou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bellia geeft de bal voor. Markopoulos rent richting de bal. Markopoulos passt de bal met de wreef. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Barbés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Iammarino schiet op doel. Balistreri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Booser probeert naar een medespeler te passen. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Əlizadə geeft een hoge lob. Della kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Balistreri de bal onder controle te krijgen. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Barbés bokst de bal weg.

38e minuut.
Gladysz schiet op doel. Barbés werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Romaszkiewicz onderschept slim de pass. Markopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos geeft een lange en hoge pass. Barbés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zimny kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Əlizadə de bal onder controle te krijgen. Booser speelt de bal door. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Milne is nu in balbezit. Güner onderschept slim de pass. Güner geeft de bal voor. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 52%, Tennessee Titans 48%.
AC Oranjes - Tennessee Titans 0:1

46e minuut.
Milne passt de bal zonder na te denken. Eresov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eresov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernández Nicolás wilt de vrije trap nemen. Gou bokst de bal weg.

52e minuut.
Bellia geeft een hoge lob. Daar is Romaszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Barbés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - Tennessee Titans 0:2

54e minuut.
Zimny verovert de bal door een tackle van achteren. Zimny geeft de bal voor. Gladysz rent richting de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - Tennessee Titans 0:3

67e minuut.
Bajor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markopoulos. Bajor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morrison met een snel genomen vrije trap. Daar is Əlizadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eresov krijgt zijn hoofd ertegen. Gou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Bajor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajor geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzio geeft een hoge lob. Milne springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Markopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booser speelt de bal door. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino schiet op doel. Barbés bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Markopoulos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Iammarino maakt een snoekduik en kopt de bal. Barbés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Əlizadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Booser de bal. Booser geeft een hoge lob. Markopoulos rent richting de bal. Markopoulos geeft een hoge lob. Barbés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Tankyan is nu in balbezit. Tankyan geeft een hoge lob. Inworp. Markopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Booser geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Booser passt de bal met de wreef. Romaszkiewicz rent richting de bal. Iammarino verovert de bal door een tackle van achteren. Iammarino draait met de bal, schiet en ... Barbés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Booser probeert naar een medespeler te passen. Tankyan rent richting de bal. Tankyan geeft een lange en hoge pass. Milne is nu in balbezit. Milne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Iammarino verovert de bal door een tackle van achteren. Booser rent richting de bal. Booser passt de bal in één keer door. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 47%, Tennessee Titans 53%.
AC Oranjes - Tennessee Titans 0:3