Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Oranjes FC PEVAN
OOKK Tactiek dva
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.9 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Ingorov kopt de bal weg. Gelov probeert naar een medespeler te passen. Della rent richting de bal. Rorýs verovert de bal door een tackle van achteren. Rorýs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Oranjes - FC PEVAN 0:1

24e minuut.
Rudelt passt de bal zonder na te denken. Fernández Nicolás bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nicolás passt de bal met de wreef. Eresov is nu in balbezit. Eresov haalt uit met een fantastische trap. Kronz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Fernández Nicolás geeft de bal voor. Baracho kopt de bal weg. Wicki rent richting de bal. Wicki passt de bal in één keer door. Rorýs is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rorýs geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rudelt is nu in balbezit. Rudelt haalt uit met een fantastische trap. Romaszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Camard met een sublieme pass. Gelov probeert naar een medespeler te passen. Rorýs is nu in balbezit. Kubsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 57%, FC PEVAN 43%.
AC Oranjes - FC PEVAN 0:1

51e minuut.
Gelov kopt de bal weg. Kubsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubsch passt de bal met de wreef. Rorýs heeft problemen om de bal te vangen. Rorýs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rudelt is nu in balbezit. Rudelt geeft de bal voor. Romaszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubsch draait met de bal, schiet en ... Barbés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rorýs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorýs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rorýs zal de hoekschop nemen. Kubsch rent richting de bal. Rudelt rent richting de bal. Rudelt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Rudelt is nu in balbezit. Rudelt passt de bal zonder na te denken. Hájek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudelt is nu in balbezit. Rudelt schiet op doel. Barbés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Wicki bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudelt neemt de hoekschop. Rorýs bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorýs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Oranjes 66%, FC PEVAN 34%.
AC Oranjes - FC PEVAN 0:1