Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Planet Express Tennessee Titans
Classic 442 Tactiek Obrana
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
35.5 gemiddelde waardering 60.3
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Əlizadə passt de bal in één keer door. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser passt de bal met de wreef. Iammarino rent richting de bal. Iammarino schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:1

3e minuut.
Stromovous speelt de bal door. Mejstřík heeft problemen om de bal te vangen. Mejstřík geeft een hoge lob. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Booser is nu in balbezit. Booser passt de bal in één keer door. Serntaris verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əlizadə geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gladysz krijgt zijn hoofd ertegen. Strýček heeft problemen om de bal te vangen. Hricek bokst de bal weg.

8e minuut.
Iammarino is nu in balbezit. Iammarino passt de bal zonder na te denken. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iammarino rent richting de bal. Iammarino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:2

9e minuut.
Zimny geeft een lange en hoge pass. Daar is Mejstřík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iammarino rent richting de bal. Iammarino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:3

20e minuut.
Strýček geeft een lange en hoge pass. Daar is Iammarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Booser rent richting de bal. Booser schiet op doel. Hricek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:4

21e minuut.
Schmalz speelt de bal door. Pergl rent richting de bal. Iammarino verovert de bal door een tackle van achteren. Iammarino draait met de bal, schiet en ... Hricek bokst de bal weg. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Markopoulos is nu in balbezit. Markopoulos passt de bal met de wreef. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:5

25e minuut.
Fidra is nu in balbezit. Gladysz onderschept slim de pass. Booser is nu in balbezit. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Markopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Markopoulos passt de bal met de wreef. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:6

31e minuut.
Gladysz is nu in balbezit. Serntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Klungelig pakt Fidra de bal. Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser met een sublieme pass. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iammarino rent richting de bal. Iammarino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:7

37e minuut.
Chalaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalaris geeft een lange en hoge pass. Gladysz is nu in balbezit. Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:8

41e minuut.
Klungelig pakt Mejstřík de bal. Iammarino rent richting de bal. Mejstřík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iammarino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Booser legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:9

45e minuut.
Markopoulos is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zrzavecký zal de hoekschop nemen. Pergl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pergl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 61%, Tennessee Titans 39%.
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:9

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zrzavecký met een snelle inworp. Booser speelt de bal door. Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz schiet op doel. Hricek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iammarino rent richting de bal. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Iammarino kan de bal niet met de borst controleren. Serntaris rent richting de bal. Gladysz onderschept slim de pass. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bellia geeft een hoge lob. Daar is Booser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serntaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Nařezal rent richting de bal. Əlizadə onderschept slim de pass. Əlizadə probeert naar een medespeler te passen. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hricek trapt de bal weg van het doel. Zimny kopt de bal weg. Mejstřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino onderschept slim de pass. Iammarino draait met de bal, schiet en ... Hricek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Zimny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Booser de bal. Booser passt de bal in één keer door. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gladysz heeft problemen om de bal te vangen. Booser rent richting de bal. Booser passt de bal met de wreef. Iammarino rent richting de bal. Iammarino draait met de bal, schiet en ... Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Zrzavecký kopt de bal weg. Markopoulos rent richting de bal. Markopoulos geeft een lange en hoge pass. Iammarino rent richting de bal. Iammarino schiet op doel. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:10

76e minuut.
Hricek met een sublieme pass. Əlizadə rent richting de bal. Met opzet legt Řezenský zijn tegenspeler op de grond. Əlizadə raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Əlizadə kan niet meer verder spelen. Cabrejos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Cabrejos passt de bal met de wreef. Serntaris speelt de bal door. Zimny met een sublieme pass. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Zimny bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser geeft een hoge lob. Iammarino is nu in balbezit. Iammarino schiet op doel. Hricek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gladysz rent richting de bal. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:11

82e minuut.
Iammarino passt de bal in één keer door. Booser rent richting de bal. Booser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gladysz de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Mejstřík is nu in balbezit. Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser probeert naar een medespeler te passen. Markopoulos geeft een hoge lob. Gladysz krijgt zijn hoofd ertegen. Hricek bokst de bal weg.

86e minuut.
Bellia is nu in balbezit. Bellia passt de bal in één keer door. Iammarino rent richting de bal. Iammarino draait met de bal, schiet en ... Hricek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:12

88e minuut.
Markopoulos passt de bal in één keer door. Strýček heeft problemen om de bal te vangen. Booser bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino bereikt de bal nog maar net als eerste. Iammarino haalt uit met een fantastische trap. Hricek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gladysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Planet Express 69%, Tennessee Titans 31%.
1.FC Planet Express - Tennessee Titans 0:13