Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 AC MILAN CZECH
Prometheus Tactiek AAAAAAAAA
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 50.1
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Likanlewful passt de bal met de wreef. Čihák rent richting de bal. Čihák passt de bal zonder na te denken. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Łopatowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Micale bereikt de bal nog maar net als eerste. Micale speelt de bal door. Kesnerka is nu in balbezit. Veseliu verovert de bal door een tackle van achteren. Veseliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Likanlewful onderschept slim de pass. Likanlewful passt de bal in één keer door. Španiel geeft een lange en hoge pass. Šimfelt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - AC MILAN CZECH 1:0

37e minuut.
Micale met een snelle inworp. Likanlewful geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Strahl de bal. Luna is nu in balbezit. Luna draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - AC MILAN CZECH 1:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bourbiaux met een snelle inworp. Borovský is nu in balbezit. Luna onderschept slim de pass. Luna haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Šimfelt rent richting de bal. Augusta rent richting de bal. Karacabey begaat een overtreding. Karacabey krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Augusta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Španiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Čihák kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Veseliu de bal onder controle te krijgen. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt schiet op doel. Łopatowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 60%, AC MILAN CZECH 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - AC MILAN CZECH 1:1

61e minuut.
Tkaczyk met een sublieme pass. Micale bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiháček is nu in balbezit. Castillo onderschept slim de pass. Castillo schiet op doel. Volný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Karacabey met een snelle inworp. Bourbiaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek verovert de bal door een tackle van achteren. Šomek geeft een lange en hoge pass. Šimfelt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - AC MILAN CZECH 2:1

78e minuut.
Čihák onderschept slim de pass. Čihák passt de bal met de wreef. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - AC MILAN CZECH 3:1

82e minuut.
Šimfelt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tekiela neemt vlug de vrije trap. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel. Volný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - AC MILAN CZECH 3:2

89e minuut.
Strahl geeft een lange en hoge pass. Karacabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Čihák verovert de bal door een tackle van achteren. Čihák geeft een lange en hoge pass. Augusta springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sigma Ježci Bušín 2006 49%, AC MILAN CZECH 51%.
FC Sigma Ježci Bušín 2006 - AC MILAN CZECH 3:2