Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KAŇOKOVICE FC Sigma Ježci Bušín 2006
nová2s Tactiek Prometheus
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.3
redelijk Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Kesnerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García onderschept slim de pass. Pérez García geeft een hoge lob. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski draait met de bal, schiet en ... Volný bokst de bal weg.

9e minuut.
Španiel probeert naar een medespeler te passen. Čihák rent richting de bal. Doru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doru krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Krobot springt en kopt de bal. Doru kopt de bal weg. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobot verovert de bal door een tackle van achteren. Krobot schiet op doel. Baróti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Trojanowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiţul de bal. Chiţul probeert naar een medespeler te passen. Woźniak is nu in balbezit. Woźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chiţul speelt de bal door. Borovský geeft een lange en hoge pass. Daar is Piszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:1

32e minuut.
Španiel geeft een lange en hoge pass. Piruşca probeert naar een medespeler te passen. Speriatu kan de bal niet met de borst controleren. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Španiel kopt de bal weg. Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek geeft een hoge lob. Krobot kopt de bal weg. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baróti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Jegor kopt de bal weg. Daar is Sitniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topinka begaat een overtreding. Sitniewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sitniewski kan niet meer verder spelen. Stocki komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Bochovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Strahl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KAŇOKOVICE 49%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 51%.
FC KAŇOKOVICE - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:1

49e minuut.
Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek onderschept slim de pass. Šomek geeft de bal voor. Šimfelt rent richting de bal. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Baróti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Volný speelt de bal door. Šomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šomek probeert naar een medespeler te passen. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimfelt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Španiel geeft een hoge lob. Krobot kopt de bal weg. Šimfelt is nu in balbezit. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Baróti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:2

75e minuut.
Stocki kopt de bal weg. Daar is Strahl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesnerka bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Woźniak draait met de bal, schiet en ... Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Chiţul kopt de bal weg. Klungelig pakt Strahl de bal. Woźniak rent richting de bal. Woźniak haalt uit met een fantastische trap. Stocki heeft problemen om de bal te vangen. Volný kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stocki rent richting de bal. Stocki schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Španiel probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Šimfelt verovert de bal door een tackle van achteren. Šimfelt draait met de bal, schiet en ... Baróti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KAŇOKOVICE - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:3

84e minuut.
Piruşca geeft de bal voor. Strahl is nu in balbezit. Woźniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woźniak krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Piszczyk controleert de bal met de borst. Šimfelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šimfelt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krobot neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KAŇOKOVICE 57%, FC Sigma Ježci Bušín 2006 43%.
FC KAŇOKOVICE - FC Sigma Ježci Bušín 2006 0:3