Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bejci Lidmaň Kladeruby nad Oslavou
pokus Tactiek Pokus
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
30.1 gemiddelde waardering 50.4
average Schieten very good
average Passen solid
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Ovedenie onderschept slim de pass. Prispichilo kopt de bal weg. Rukavytsya heeft problemen om de bal te vangen. Rukavytsya schiet op doel. Happonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Kladeruby nad Oslavou 0:1

6e minuut.
Chislenko is nu in balbezit. Hoefkens onderschept slim de pass. Hoefkens passt de bal zonder na te denken. Prispichilo heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Rukavytsya speelt de bal door. Šácha met een sublieme pass. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens onderschept slim de pass. Hoefkens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Martinů kopt de bal weg. Bobrov probeert naar een medespeler te passen. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Martini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ćetković rent richting de bal. Ćetković probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens geeft een hoge lob. Martini rent richting de bal. Martini schiet op doel. Happonen bokst de bal weg. Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Prispichilo heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo speelt de bal door. Martini is nu in balbezit. Martini haalt uit met een fantastische trap. Happonen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Prispichilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prispichilo geeft een lange en hoge pass. Šácha onderschept slim de pass. Ćetković is nu in balbezit. Ćetković geeft een hoge lob. Happonen bokst de bal weg.

42e minuut.
Ćetković geeft een hoge lob. Martini kopt de bal weg. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Kladeruby nad Oslavou 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejci Lidmaň 72%, Kladeruby nad Oslavou 28%.
Bejci Lidmaň - Kladeruby nad Oslavou 0:2

47e minuut.
Škréta geeft een hoge lob. Inworp. Prispichilo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobrov is nu in balbezit. Bobrov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gia Huy neemt vlug de vrije trap. Ćetković heeft problemen om de bal te vangen. Ćetković passt de bal met de wreef. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prispichilo met een sublieme pass. Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy passt de bal zonder na te denken. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gia Huy is nu in balbezit. Gia Huy passt de bal zonder na te denken. Rukavytsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Happonen met een sublieme pass. Simantidis kopt de bal weg. Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Prispichilo heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Happonen met een sublieme pass. Łoza kopt de bal weg. Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens geeft de bal voor. Rukavytsya krijgt zijn hoofd ertegen. Happonen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hoefkens rent richting de bal. Hoefkens geeft een hoge lob. Rukavytsya is nu in balbezit. Rukavytsya draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Kladeruby nad Oslavou 0:3

73e minuut.
Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Hoefkens probeert de bal aan de voet te houden. Ćetković rent richting de bal. Ćetković geeft een hoge lob. Martini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Šácha verovert de bal door een tackle van achteren. Hoefkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya schiet op doel. Happonen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gia Huy heeft problemen om de bal te vangen. Gia Huy probeert naar een medespeler te passen. Prispichilo rent richting de bal. Prispichilo schiet op doel. Happonen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Kladeruby nad Oslavou 0:4

81e minuut.
Ćetković rent richting de bal. Ćetković geeft een hoge lob. Ovedenie kopt de bal weg. Martini is nu in balbezit. Martini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Kladeruby nad Oslavou 0:5

90e minuut.
Hoefkens geeft een lange en hoge pass. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pavlica krijgt een gele kaart. Martini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoefkens legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejci Lidmaň 83%, Kladeruby nad Oslavou 17%.
Bejci Lidmaň - Kladeruby nad Oslavou 0:5