Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná LIONS of ZdennyKING
koda Tactiek force def
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Yiğitsoy passt de bal zonder na te denken. Nardi probeert naar een medespeler te passen. Syvänoja is nu in balbezit. Syvänoja geeft een lange en hoge pass. Was maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Buijs geeft de bal voor. Słomowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel. Ferrelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moldoveanu trapt de bal weg. Ferestrău kopt de bal weg. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich met een sublieme pass. Puričević is nu in balbezit. Puričević probeert naar een medespeler te passen. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gombač geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Irala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arbeiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeiter geeft een hoge lob. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Ferrelli bokst de bal weg.

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Carosi de bal onder controle te krijgen. Buijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nardi krijgt een gele kaart. Buijs raakt geblesseerd tijdens het duel. Buijs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - LIONS of ZdennyKING 0:1

22e minuut.
Turbatu schiet op doel. Moldoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Irala neemt de hoekschop. Turbatu krijgt zijn hoofd ertegen. Ferrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Nardi passt de bal met de wreef. Syvänoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Syvänoja passt de bal zonder na te denken. Nardi rent richting de bal. Nardi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Coşerea speelt de bal door. Irala is nu in balbezit. Irala passt de bal met de wreef. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - LIONS of ZdennyKING 0:2

41e minuut.
Was passt de bal met de wreef. Buijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Buijs passt de bal zonder na te denken. Turbatu rent richting de bal. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Ferrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Arbeiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbeiter speelt de bal door. Irala met een sublieme pass. Klungelig pakt Turbatu de bal. Turbatu schiet op doel. Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 71%, LIONS of ZdennyKING 29%.
FC Konečná - LIONS of ZdennyKING 0:2

50e minuut.
Słomowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słomowski geeft een hoge lob. Sales kopt de bal weg. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Irala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arbeiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Ferrelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
van Heemst verovert de bal door een tackle van achteren. van Heemst geeft de bal voor. Daar is Moldoveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel. Ferrelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Słomowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Yiğitsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitsoy met een sublieme pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Ferrelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Puričević is nu in balbezit. Turbatu onderschept slim de pass. Arbeiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - LIONS of ZdennyKING 0:3

70e minuut.
Was rent richting de bal. Sales onderschept slim de pass. Sales met een sublieme pass. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Yiğitsoy is nu in balbezit. Carosi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiğitsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Was zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Samson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Moldoveanu geeft de bal voor. Inworp. Irala met een snelle inworp. Arbeiter rent richting de bal. Arbeiter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - LIONS of ZdennyKING 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 72%, LIONS of ZdennyKING 28%.
FC Konečná - LIONS of ZdennyKING 0:4