Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bejci Lidmaň Slavie Krompach
pokus Tactiek 433
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Klungelig pakt Sz. Kovács de bal. Ngọc Hải geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi schiet op doel. Janda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Slavie Krompach 0:1

12e minuut.
Ngọc Hải is nu in balbezit. Ngọc Hải passt de bal in één keer door. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Slavie Krompach 0:2

14e minuut.
Dennis onderschept slim de pass. Ngọc Hải geeft de bal voor. Klungelig pakt Dizdar de bal. Dizdar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ahmad Arsidi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hrablo rent richting de bal. Sz. Kovács verovert de bal door een tackle van achteren. Sz. Kovács geeft een hoge lob. Ahmad Arsidi maakt een snoekduik en kopt de bal. Janda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Fam passt de bal zonder na te denken. Rincon speelt de bal door. Kracík rent richting de bal. Ahmad Arsidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmad Arsidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ngọc Hải passt de bal zonder na te denken. Dizdar heeft problemen om de bal te vangen. Kracík begaat een overtreding. Dizdar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dizdar wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Hrablo de bal. Hluboček is nu in balbezit. Dennis maakt een afschuwelijke overtreding. Dennis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dennis is nu in balbezit. Dennis probeert naar een medespeler te passen. Johnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovedenie rent richting de bal. Ovedenie schiet op doel. Kudłaty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ngọc Hải passt de bal zonder na te denken. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács geeft de bal voor. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hluboček probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Hải speelt de bal door. Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mžourek kopt de bal weg. Hluboček geeft een lange en hoge pass. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejci Lidmaň 68%, Slavie Krompach 32%.
Bejci Lidmaň - Slavie Krompach 0:2

49e minuut.
Kudělka probeert de bal met de borst te controleren. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner geeft de bal voor. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hrablo speelt de bal door. Kudělka is nu in balbezit. Rincon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rincon krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nam Việt geeft een hoge lob. Rincon rent richting de bal. Rincon passt de bal zonder na te denken. Dizdar rent richting de bal. Dizdar draait met de bal, schiet en ... Janda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kudělka is nu in balbezit. Kudělka geeft een hoge lob. Zinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dennis onderschept slim de pass. Dennis schiet op doel. Kudłaty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ngọc Hải met een sublieme pass. Rincon is nu in balbezit. Rincon geeft een lange en hoge pass. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Slavie Krompach 0:3

88e minuut.
Ngọc Hải is nu in balbezit. Fam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc Hải is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dizdar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mžourek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bejci Lidmaň - Slavie Krompach 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bejci Lidmaň 64%, Slavie Krompach 36%.
Bejci Lidmaň - Slavie Krompach 0:4