Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konečná Kladeruby nad Oslavou
koda Tactiek Pokus
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 50.5
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Rochet heeft problemen om de bal te vangen. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni passt de bal met de wreef. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy schiet op doel. Wohlfarth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoefkens verovert de bal door een tackle van achteren. Nardi onderschept slim de pass. Nardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:0

23e minuut.
Klungelig pakt Gia Huy de bal. Gia Huy geeft een hoge lob. Moldoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Prispichilo is nu in balbezit. Prispichilo draait met de bal, schiet en ... Ferrelli bokst de bal weg. Lutuc met een sublieme pass. Balboni rent richting de bal. Balboni passt de bal met de wreef. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Wohlfarth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Balboni passt de bal zonder na te denken. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy passt de bal in één keer door. Nardi rent richting de bal. Nardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Simantidis geeft een lange en hoge pass. Rukavytsya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Griţ. Griţ krijgt een gele kaart. Rukavytsya wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Moldoveanu speelt de bal door. Gombač rent richting de bal. Prispichilo maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prispichilo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Yiğitsoy schiet op doel. Chancellor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maciejewski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Syvänoja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hoefkens met een sublieme pass. Syvänoja is nu in balbezit. Syvänoja passt de bal in één keer door. Nardi rent richting de bal. Nardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vejtruba passt de bal zonder na te denken. Gombač geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chancellor de bal. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... Wohlfarth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 51%, Kladeruby nad Oslavou 49%.
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 1:0

51e minuut.
Chancellor geeft de bal voor. Lutuc is nu in balbezit. Rochet verovert de bal door een tackle van achteren. Rochet geeft een hoge lob. Rukavytsya springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vejtruba onderschept slim de pass. Vejtruba geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy kopt de bal weg. Nardi rent richting de bal. Nardi passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet geeft de bal voor. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Wohlfarth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lutuc kopt de bal weg. Daar is Rochet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balboni is nu in balbezit. Balboni geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Wohlfarth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Buitenspel voor Martini. Goede buitenspelval van de verdediging. Blacký komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Griţ met een sublieme pass. Gombač met een sublieme pass. Klungelig pakt Balboni de bal. Balboni geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gombač is nu in balbezit. Gombač met een sublieme pass. Balboni is nu in balbezit. Balboni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 2:0

81e minuut.
Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Gombač rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rochet. Rochet krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Vejtruba is nu in balbezit. Gia Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Huy geeft een lange en hoge pass. Martini rent richting de bal. Martini draait met de bal, schiet en ... Ferrelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 32%, Kladeruby nad Oslavou 68%.
FC Konečná - Kladeruby nad Oslavou 2:1