Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovánek LIONS of ZdennyKING
1 Tactiek force def
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
31.2 gemiddelde waardering 53.6
average Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Turbatu heeft problemen om de bal te vangen. Rychlik is nu in balbezit. Turbatu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Pignone de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Tomáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benedetich is nu in balbezit. Benedetich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:1

6e minuut.
Pignone kopt de bal weg. Baltă met een sublieme pass. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlik geeft een lange en hoge pass. Pignone probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Benedetich probeert naar een medespeler te passen. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:2

10e minuut.
Buijs met een sublieme pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal met de wreef. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Bochenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochenek passt de bal in één keer door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Buijs speelt de bal door. Klungelig pakt Baltă de bal. Baltă passt de bal met de wreef. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel. Tomáček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:3

19e minuut.
Salmela geeft een lange en hoge pass. Benedetich kopt de bal weg. Pignone rent richting de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:4

22e minuut.
Turbatu draait met de bal, schiet en ... Pignone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benedetich rent richting de bal. Benedetich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:5

23e minuut.
Groen geeft een hoge lob. Łącki rent richting de bal. Irala begaat een overtreding. Irala krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Benedetich is nu in balbezit. Benedetich speelt de bal door. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:6

27e minuut.
Benedetich heeft problemen om de bal te vangen. Benedetich passt de bal met de wreef. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Tomáček probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:7

30e minuut.
Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Benedetich rent richting de bal. Benedetich met een sublieme pass. Pignone rent richting de bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:8

35e minuut.
Irala passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel. Tomáček bokst de bal weg. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:9

38e minuut.
Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Benedetich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benedetich probeert naar een medespeler te passen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Baltă kan de bal niet met de borst controleren. Baltă passt de bal zonder na te denken. Turbatu is nu in balbezit. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tomáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:10

43e minuut.
Klungelig pakt Turbatu de bal. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pignone de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 81%, LIONS of ZdennyKING 19%.
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:10

46e minuut.
Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone passt de bal zonder na te denken. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Tomáček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:11

48e minuut.
Groen rent richting de bal. Groen geeft de bal voor. Irala kopt de bal weg. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone draait met de bal, schiet en ... Tomáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benedetich geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pignone is nu in balbezit. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:12

54e minuut.
Buijs passt de bal in één keer door. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal zonder na te denken. Pignone bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone schiet op doel. Tomáček bokst de bal weg. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Benedetich schiet op doel. Tomáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Irala geeft de bal voor. Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ... Tomáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:13

65e minuut.
Irala passt de bal in één keer door. Benedetich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Groen. Groen krijgt een gele kaart. Benedetich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benedetich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Tomáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pignone rent richting de bal. Pignone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:14

70e minuut.
Irala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rychlik. Rychlik krijgt een gele kaart. Turbatu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Irala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Baltă probeert naar een medespeler te passen. Pignone speelt de bal door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Tomáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:15

84e minuut.
Pignone verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignone verovert de bal door een tackle van achteren. Pignone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:16

87e minuut.
Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu passt de bal met de wreef. Pignone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pignone haalt uit met een fantastische trap. Tomáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Buijs probeert naar een medespeler te passen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal zonder na te denken. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovánek 74%, LIONS of ZdennyKING 26%.
Slovánek - LIONS of ZdennyKING 0:17