Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eleven United AC Milan !!!
karamba Tactiek am I right?
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 54.1
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


29e minuut.
Petera geeft de bal voor. Becerra kopt de bal weg. Klungelig pakt Petera de bal. Petera geeft de bal voor. Šenovský is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kubatov verovert de bal door een tackle van achteren. Kubatov passt de bal met de wreef. Velebný rent richting de bal. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch haalt uit met een fantastische trap. Chalidin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Chalidin niet meer kan verder spelen. Vogel komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubatov met een snelle inworp. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera geeft een lange en hoge pass. Vogel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - AC Milan !!! 1:0

37e minuut.
Pietka is nu in balbezit. Jelínek onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietka met een snelle inworp. Mehta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Šafr heeft problemen om de bal te vangen. Šafr probeert naar een medespeler te passen. Kubatov heeft problemen om de bal te vangen. Petera is nu in balbezit. Kubatov geeft de bal voor. Vogel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 44%, AC Milan !!! 56%.
Eleven United - AC Milan !!! 1:0

47e minuut.
Becerra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ungerman kopt de bal weg. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera geeft een hoge lob. Velebný maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - AC Milan !!! 2:0

54e minuut.
Petera geeft een lange en hoge pass. Šenovský is nu in balbezit. Fargeon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šenovský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Velebný legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - AC Milan !!! 3:0

56e minuut.
Šafr onderschept slim de pass. Šafr geeft de bal voor. Petera probeert naar een medespeler te passen. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Petera geeft een hoge lob. Šenovský rent richting de bal. Šenovský probeert naar een medespeler te passen. Velebný rent richting de bal. Velebný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kubatov onderschept slim de pass. Kubatov passt de bal in één keer door. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský draait met de bal, schiet en ... Vogel bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - AC Milan !!! 4:0

66e minuut.
Rozhukaniec onderschept slim de pass. Kubatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatov passt de bal met de wreef. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rozhukaniec geeft een lange en hoge pass. Šafr is nu in balbezit. Šafr geeft een hoge lob. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - AC Milan !!! 5:0

90e minuut.
Ungerman met een snelle inworp. Kubatov is nu in balbezit. Petera rent richting de bal. Daar is Petera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petera geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 37%, AC Milan !!! 63%.
Eleven United - AC Milan !!! 5:0