Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1. FC Pikovar Tábor Fc Haluzaři
442 (352) def Tactiek 442
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 57.6
excellent Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Chrapowicki met een sublieme pass. Cristante heeft problemen om de bal te vangen. Cristante passt de bal in één keer door. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 1:0

8e minuut.
Sorin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skurský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skurský geeft een hoge lob. De Rosario springt en kopt de bal. Cardenal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Mureşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 1:1

18e minuut.
Skurský geeft een lange en hoge pass. Fořt kopt de bal weg. Bakolas probeert de bal aan de voet te houden. Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Phong draait met de bal, schiet en ... Cardenal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! De Rosario rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 1:2

22e minuut.
Keel met een sublieme pass. Maisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisinger passt de bal met de wreef. Korshikov rent richting de bal. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Ismaili bokst de bal weg. Iglesias probeert naar een medespeler te passen. Paal!

25e minuut.
Bakolas verovert de bal door een tackle van achteren. Keel bereikt de bal nog maar net als eerste. Keel speelt de bal door. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chrapowicki geeft de bal voor. Ismaili bokst de bal weg. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki geeft een hoge lob. Korshikov rent richting de bal. Korshikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 2:2

29e minuut.
Phong rent richting de bal. Phong passt de bal in één keer door. Skurský rent richting de bal. Skurský geeft een lange en hoge pass. De Rosario krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. Mureşan passt de bal in één keer door. Keel met een sublieme pass. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov haalt uit met een fantastische trap. Ismaili bokst de bal weg.

40e minuut.
Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kacovský zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kacovský moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kacovský schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Korshikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korshikov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Pikovar Tábor 41%, Fc Haluzaři 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 2:2

50e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. Prohászka is nu in balbezit. Prohászka passt de bal met de wreef. Hříbek rent richting de bal. Hříbek geeft een lange en hoge pass. Cardenal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stepanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov geeft een lange en hoge pass. Korshikov kopt de bal weg. Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Iglesias rent richting de bal. Iglesias geeft de bal voor. Maisinger kopt de bal weg. Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Korshikov springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 3:2

59e minuut.
Cristante passt de bal zonder na te denken. Chrapowicki heeft problemen om de bal te vangen. Chrapowicki passt de bal met de wreef. Korshikov rent richting de bal. Korshikov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chrapowicki passt de bal zonder na te denken. Cristante speelt de bal door. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov schiet op doel. Ismaili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 4:2

64e minuut.
Mureşan geeft een lange en hoge pass. Chrapowicki rent richting de bal. Chrapowicki met een sublieme pass. Korshikov rent richting de bal. Korshikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Stepanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanov speelt de bal door. Cristante speelt de bal door. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ezer verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hříbek de bal. Hříbek speelt de bal door. De Rosario rent richting de bal. De Rosario schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaloč komt het veld opgelopen. Cardenal trapt de bal weg. Chrapowicki kopt de bal weg. Korshikov is nu in balbezit. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Ismaili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 5:2

73e minuut.
Bakolas met een sublieme pass. Fořt speelt de bal door. Cristante speelt de bal door. Daar is Korshikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korshikov draait met de bal, schiet en ... Ismaili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ryfka rent richting de bal. Ryfka geeft de bal voor. Stepanov kopt de bal weg. Korshikov rent richting de bal. Korshikov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 6:2

83e minuut.
Fořt is nu in balbezit. Fořt passt de bal met de wreef. Cristante speelt de bal door. Korshikov rent richting de bal. Korshikov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sorin geeft de bal voor. Hříbek is nu in balbezit. Hříbek geeft een hoge lob. Phong rent richting de bal. Phong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Pikovar Tábor 28%, Fc Haluzaři 72%.
1. FC Pikovar Tábor - Fc Haluzaři 6:2