Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Athlons Kyjov AC Milan !!!
fgfgf Tactiek am I right?
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 62.1
average Schieten formidable
adequate Passen excellent
average Verdedigen solid


3e minuut.
Vernidub onderschept slim de pass. Vernidub geeft een lange en hoge pass. Kristka is nu in balbezit. Kristka haalt uit met een fantastische trap. Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:1

6e minuut.
Bartoníček is nu in balbezit. Pietka onderschept slim de pass. Pietka passt de bal in één keer door. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cravo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tamasevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristka rent richting de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap. Kollu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:2

17e minuut.
Folprecht probeert naar een medespeler te passen. Mehta rent richting de bal. Mehta passt de bal zonder na te denken. Kristka rent richting de bal. Kristka draait met de bal, schiet en ... Kollu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Fargeon met een sublieme pass. Mehta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehta met een sublieme pass. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... Kollu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:3

23e minuut.
Dahlmeier rent richting de bal. Mouha verovert de bal door een tackle van achteren. Mouha geeft de bal voor. Kristka controleert de bal met de borst. Kristka geeft een hoge lob. Kollu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Rozhukaniec speelt de bal door. Cravo controleert de bal met de borst. Cravo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Desenský de bal. Desenský draait met de bal, schiet en ... Kollu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sedmihradský met een harde bal richting middenveld. Mehta kopt de bal weg. Folprecht rent richting de bal. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz schiet op doel. Kollu bokst de bal weg.

28e minuut.
Mehta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pietka geeft een lange en hoge pass. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:4

30e minuut.
Mehta speelt de bal door. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Cravo begaat een overtreding. Cravo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sedmihradský passt de bal in één keer door. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz passt de bal met de wreef. Kristka rent richting de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tamasevičius onderschept slim de pass. Cravo rent richting de bal. Cravo met een sublieme pass. Klungelig pakt Kristka de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hałapacz geeft een hoge lob. Cravo is nu in balbezit. Cravo met een sublieme pass. Kristka rent richting de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Desenský zal de hoekschop nemen. Kristka rent richting de bal. Kristka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rozhukaniec probeert naar een medespeler te passen. Cravo probeert naar een medespeler te passen. Kristka is nu in balbezit. Kristka draait met de bal, schiet en ... Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 80%, AC Milan !!! 20%.
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:5

55e minuut.
Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka passt de bal in één keer door. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo geeft een lange en hoge pass. Hałapacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Kollu bokst de bal weg.

58e minuut.
Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz speelt de bal door. Daar is Cravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravo geeft de bal voor. Kristka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kollu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Folprecht met een harde bal richting middenveld. Pietka kopt de bal weg. Folprecht heeft problemen om de bal te vangen. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mehta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cravo de bal. Cravo probeert naar een medespeler te passen. Kristka rent richting de bal. Kristka draait met de bal, schiet en ... Kollu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Folprecht de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:6

65e minuut.
Inworp. Mehta met de inworp. Cravo rent richting de bal. Cravo geeft een lange en hoge pass. Kristka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cravo met een sublieme pass. Kristka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristka geeft een hoge lob. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Kollu bokst de bal weg. Daar is Tamasevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cravo zal de hoekschop nemen. Kristka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kollu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mehta passt de bal in één keer door. Pietka speelt de bal door. Kristka is nu in balbezit. Kristka draait met de bal, schiet en ... Kollu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:7

74e minuut.
Fargeon geeft een hoge lob. Kristka kopt de bal weg. Daar is Cravo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cravo schiet op doel. Kollu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:8

76e minuut.
Kristka kopt de bal weg. Hałapacz is nu in balbezit. Woźnica begaat een overtreding. Woźnica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Athlons Kyjov 75%, AC Milan !!! 25%.
AC Athlons Kyjov - AC Milan !!! 0:8