Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: San Siro
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12739
AC Milan !!! AC Athlons Kyjov
am I right? Tactiek fgfgf
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 31.4
excellent Schieten weak
formidable Passen average
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Haugland probeert naar een medespeler te passen. Desenský rent richting de bal. Woźnica verovert de bal door een tackle van achteren. Woźnica geeft de bal voor. Dahlmeier rent richting de bal. Chalidin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pietka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huml bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mehta. Mehta krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo passt de bal met de wreef. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz schiet op doel. Kollu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - AC Athlons Kyjov 1:0

20e minuut.
Desenský probeert naar een medespeler te passen. Mehta rent richting de bal. Mehta passt de bal in één keer door. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cravo zal de hoekschop nemen. Plotna krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rozhukaniec passt de bal met de wreef. Cravo is nu in balbezit. Cravo met een sublieme pass. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Plotna springt en kopt de bal. Gilson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cravo zal de hoekschop nemen. Hałapacz krijgt zijn hoofd ertegen. Kollu bokst de bal weg.

39e minuut.
Mehta passt de bal in één keer door. Cravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cravo speelt de bal door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cravo geeft de bal voor. Hałapacz kopt de bal weg. Sedmihradský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Kollu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - AC Athlons Kyjov 2:0

43e minuut.
Desenský heeft problemen om de bal te vangen. Mehta is nu in balbezit. Mehta passt de bal met de wreef. Pietka is nu in balbezit. Pietka haalt uit met een fantastische trap. Kollu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan !!! 25%, AC Athlons Kyjov 75%.
AC Milan !!! - AC Athlons Kyjov 2:0

50e minuut.
Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tusariello de bal onder controle te krijgen. Cravo geeft een hoge lob. Hałapacz krijgt zijn hoofd ertegen. Kollu bokst de bal weg.

67e minuut.
Mouha rent richting de bal. Mouha geeft de bal voor. Plotna kopt de bal weg. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Kollu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bartoníček rent richting de bal. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Rozhukaniec passt de bal in één keer door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz haalt uit met een fantastische trap. Kollu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Cravo is nu in balbezit. Cravo passt de bal in één keer door. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz schiet op doel. Kollu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - AC Athlons Kyjov 3:0

74e minuut.
Hałapacz heeft problemen om de bal te vangen. Mehta is nu in balbezit. Mehta passt de bal in één keer door. Hałapacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałapacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan !!! - AC Athlons Kyjov 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan !!! 28%, AC Athlons Kyjov 72%.
AC Milan !!! - AC Athlons Kyjov 4:0