Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga III.04
  • Stadion: West Stadium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27641
FC West Bohemia Lioness FC
4-3-3-DEF Tactiek 433
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 25.6
uitstekend Schieten zwak
formidabel Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Minh Hoàng kopt de bal weg. Vallai is nu in balbezit. Vallai passt de bal met de wreef. Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải schiet op doel. Bajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Blažka met een snelle inworp. Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Herbert de bal. Herbert draait met de bal, schiet en ... Bajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Myška is nu in balbezit. Myška schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Việt Hải rent richting de bal. Việt Hải met een sublieme pass. Minh Hoàng speelt de bal door. Herbert rent richting de bal. Herbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vallai is nu in balbezit. Vallai passt de bal met de wreef. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška geeft een lange en hoge pass. Herbert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Minh Hoàng met een sublieme pass. Klopp geeft een lange en hoge pass. Việt Hải kopt de bal weg. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Blažka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blažka speelt de bal door. Herbert is nu in balbezit. Herbert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 1:0

13e minuut.
Hachle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hachle probeert naar een medespeler te passen. Ivánek probeert de bal met de borst te controleren. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 2:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Việt Hải met de inworp. Blažka is nu in balbezit. Blažka geeft een lange en hoge pass. Herbert springt en kopt de bal. Bajer bokst de bal weg. Paal!

15e minuut.
Minh Hoàng kopt de bal weg. Ivánek geeft de bal voor. Minh Hoàng speelt de bal door. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 3:0

17e minuut.
Blažka passt de bal zonder na te denken. Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải passt de bal met de wreef. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Shejbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka verovert de bal door een tackle van achteren. Blažka speelt de bal door. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajer trapt de bal weg. Việt Hải kopt de bal weg. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Việt Hải met een sublieme pass. Vallai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallai geeft de bal voor. Herbert heeft problemen om de bal te vangen. Herbert haalt uit met een fantastische trap. Bajer bokst de bal weg.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Blažka stond buitenspel. Shejbal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Minh Hoàng kopt de bal weg. Herbert rent richting de bal. Herbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Myška met een sublieme pass. Việt Hải rent richting de bal. Việt Hải passt de bal zonder na te denken. Herbert is nu in balbezit. Herbert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Minh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Vallai is nu in balbezit. Việt Hải speelt de bal door. Herbert is nu in balbezit. Herbert haalt uit met een fantastische trap. Bajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Myška is nu in balbezit. Myška haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 4:0

30e minuut.
Shejbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka onderschept slim de pass. Daar is Blažka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blažka geeft een lange en hoge pass. Herbert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 5:0

34e minuut.
Herbert probeert naar een medespeler te passen. Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška met een sublieme pass. Herbert rent richting de bal. Herbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 6:0

36e minuut.
Myška met een snelle inworp. Vallai rent richting de bal. Vallai met een sublieme pass. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 7:0

37e minuut.
Tykva met een sublieme pass. Mravenec is nu in balbezit. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren. Herbert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Daar is Vallai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallai geeft de bal voor. Klungelig pakt Balcar de bal. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel. Bajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Vallai met een sublieme pass. Vinklář bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren. Herbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 8:0

44e minuut.
Minh Hoàng speelt de bal door. Việt Hải rent richting de bal. Việt Hải met een sublieme pass. Klungelig pakt Herbert de bal. Herbert draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 16%, Lioness FC 84%.
FC West Bohemia - Lioness FC 9:0

47e minuut.
Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka passt de bal in één keer door. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Doeltrap. Bajer trapt de bal weg van het doel. Vallai kopt de bal weg. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert schiet op doel. Bajer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Myška bereikt de bal nog maar net als eerste. Myška probeert naar een medespeler te passen. Herbert rent richting de bal. Herbert schiet op doel. Bajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 10:0

52e minuut.
Vallai passt de bal met de wreef. Myška rent richting de bal. Myška geeft een lange en hoge pass. Herbert is nu in balbezit. Herbert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 11:0

55e minuut.
Pešek geeft een lange en hoge pass. Poruba probeert de bal aan de voet te houden. Việt Hải rent richting de bal. Herbert rent richting de bal. Herbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bajer trapt de bal weg. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải speelt de bal door. Daar is Herbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klopp met een sublieme pass. Vinklář rent richting de bal. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren. Herbert haalt uit met een fantastische trap. Bajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 12:0

61e minuut.
Vallai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallai passt de bal zonder na te denken. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel. Bajer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 13:0

66e minuut.
Việt Hải met een sublieme pass. Vallai rent richting de bal. Vallai speelt de bal door. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herbert is nu in balbezit. Herbert draait met de bal, schiet en ... Bajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 14:0

71e minuut.
Việt Hải met een sublieme pass. Myška heeft problemen om de bal te vangen. Myška passt de bal zonder na te denken. Herbert heeft problemen om de bal te vangen. Herbert haalt uit met een fantastische trap. Bajer bokst de bal weg.

73e minuut.
Việt Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hải speelt de bal door. Daar is Balcar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajer trapt de bal weg van het doel. Việt Hải kopt de bal weg. Herbert is nu in balbezit. Herbert haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blažka rent richting de bal. Blažka geeft de bal voor. Klungelig pakt Vallai de bal. Vallai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Herbert is nu in balbezit. Herbert passt de bal zonder na te denken. Blažka met een sublieme pass. Việt Hải rent richting de bal. Việt Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 15:0

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bajer met een harde bal richting middenveld. Việt Hải kopt de bal weg. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

81e minuut.
Herbert maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Balcar heeft problemen om de bal te vangen. Herbert rent richting de bal. Herbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 16:0

86e minuut.
Inworp. Klopp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Việt Hải speelt de bal door. Herbert is nu in balbezit. Herbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Lioness FC 17:0

88e minuut.
Blažka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blažka geeft de bal voor. Klungelig pakt Vinklář de bal. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Blažka speelt de bal door. Việt Hải is nu in balbezit. Việt Hải passt de bal met de wreef. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 18%, Lioness FC 82%.
FC West Bohemia - Lioness FC 17:0