Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eleven United FC West Bohemia
karamba Tactiek 4-3-3-DEF
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Mosna passt de bal in één keer door. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng passt de bal in één keer door. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert draait met de bal, schiet en ... Jambor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Valenta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobroň de bal. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC West Bohemia 1:0

9e minuut.
Olej onderschept slim de pass. Olej geeft een hoge lob. Velebný rent richting de bal. Velebný draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC West Bohemia 2:0

11e minuut.
Việt Hải rent richting de bal. Việt Hải geeft een lange en hoge pass. Kolibřík kopt de bal weg. Ungerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ungerman geeft de bal voor. Məmmədhəsənov bokst de bal weg.

34e minuut.
Việt Hải heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hải speelt de bal door. Herbert is nu in balbezit. Herbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC West Bohemia 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 67%, FC West Bohemia 33%.
Eleven United - FC West Bohemia 2:1

48e minuut.
Olej rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Herbert. Olej raakt geblesseerd tijdens het duel. Šafr met een snel genomen vrije trap. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný rent richting de bal. Velebný schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Šenovský is nu in balbezit. Šenovský passt de bal in één keer door. Velebný bereikt de bal nog maar net als eerste. Velebný haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eleven United - FC West Bohemia 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eleven United 52%, FC West Bohemia 48%.
Eleven United - FC West Bohemia 3:1