Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Slavia Boskovice FC Socchi Prchalov
Šalamoun Tactiek attak
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 56.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mazura met een sublieme pass. Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśko speelt de bal door. Santino rent richting de bal. Santino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 1:0

9e minuut.
Sackbauer kopt de bal weg. Mazura geeft de bal voor. Santino rent richting de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santino rent richting de bal. Santino draait met de bal, schiet en ... Sambandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 2:0

11e minuut.
Leśko passt de bal zonder na te denken. Mazura bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazura passt de bal in één keer door. Santino heeft problemen om de bal te vangen. Santino schiet op doel. Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Mazura kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosquier de bal. Bosquier passt de bal met de wreef. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino draait met de bal, schiet en ... Sambandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mazura zal de hoekschop nemen. Santino krijgt zijn hoofd ertegen. Sambandan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pletka passt de bal met de wreef. Mylbachr heeft problemen om de bal te vangen. Mylbachr speelt de bal door. Marulić is nu in balbezit. Marulić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Santino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Heller de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mazura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santino maakt een snoekduik en kopt de bal. Sambandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pletka heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leśko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 3:0

25e minuut.
Bosquier probeert naar een medespeler te passen. Santino is nu in balbezit. Santino passt de bal in één keer door. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă draait met de bal, schiet en ... Sambandan bokst de bal weg.

27e minuut.
Rygiel geeft een hoge lob. Santino kan de bal niet met de borst controleren. Heller geeft een lange en hoge pass. Ramallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramallo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mazura passt de bal met de wreef. Bosquier is nu in balbezit. Bosquier passt de bal zonder na te denken. Santino is nu in balbezit. Santino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Sambandan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 4:0

31e minuut.
Kleštil is nu in balbezit. Mylbachr onderschept slim de pass. Mylbachr speelt de bal door. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić draait met de bal, schiet en ... Šťavel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beclea zal de hoekschop nemen. Marulić rent richting de bal. Marulić draait met de bal, schiet en ... Šťavel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 4:1

35e minuut.
Heller geeft een hoge lob. Mylbachr rent richting de bal. Mylbachr passt de bal in één keer door. Marulić rent richting de bal. Marulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Heller verovert de bal door een tackle van achteren. Smiorcăilă rent richting de bal. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bosquier kopt de bal weg. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Heller is nu in balbezit. Santino verovert de bal door een tackle van achteren. Santino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśko met een snelle inworp. Smiorcăilă geeft een lange en hoge pass. Santino krijgt zijn hoofd ertegen. Sambandan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 5:1

44e minuut.
Bivoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bivoj passt de bal zonder na te denken. Santino rent richting de bal. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă draait met de bal, schiet en ... Sambandan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 41%, FC Socchi Prchalov 59%.
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 5:1

51e minuut.
Heller geeft een hoge lob. Rygiel heeft problemen om de bal te vangen. Kolečák is nu in balbezit. Ramallo rent richting de bal. Ramallo schiet op doel. Šťavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 5:2

55e minuut.
Rygiel passt de bal zonder na te denken. Leśko is nu in balbezit. Leśko speelt de bal door. Santino bereikt de bal nog maar net als eerste. Santino draait met de bal, schiet en ... Sambandan bokst de bal weg.

58e minuut.
Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Santino rent richting de bal. Santino schiet op doel. Sambandan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Santino de bal. Wat een zware overtreding van Heller ... Strafschop! Santino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santino kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sambandan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 6:2

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilkočinskas komt het veld opgelopen. Negrilă komt het veld opgelopen. Olejarczyk komt het veld opgelopen. Gucić komt het veld opgelopen. Rotich komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ramallo heeft problemen om de bal te vangen. Průcha rent richting de bal. Průcha probeert naar een medespeler te passen. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bosquier geeft een hoge lob. Pletka heeft problemen om de bal te vangen. Gucić bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. Sambandan bokst de bal weg.

83e minuut.
Gucić rent richting de bal. Gucić passt de bal met de wreef. Sackbauer onderschept slim de pass. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 7:2

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gucić met de inworp. Bosquier geeft een hoge lob. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 40%, FC Socchi Prchalov 60%.
SK Slavia Boskovice - FC Socchi Prchalov 7:2