Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lenka Karviná Red Dragons
lenka 1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
44 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 24.3
very good Schieten weak
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian heeft problemen om de bal te vangen. Plag rent richting de bal. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Mathis trapt de bal weg van het doel. Skokan kopt de bal weg. Plag is nu in balbezit. Plag haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 1:0

8e minuut.
Truchanowski is nu in balbezit. Truchanowski passt de bal zonder na te denken. Nezbuda rent richting de bal. Talian verovert de bal door een tackle van achteren. Talian draait met de bal, schiet en ... Mathis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Plag rent richting de bal. Mathis speelt de bal door. Hubchev kopt de bal weg. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag haalt uit met een fantastische trap. Mathis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Skokan speelt de bal door. Inworp. Krucký met de inworp. Plag is nu in balbezit. Plag haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Skokan heeft problemen om de bal te vangen. Krucký rent richting de bal. Krucký probeert naar een medespeler te passen. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ... Mathis bokst de bal weg.

27e minuut.
Krucký geeft een lange en hoge pass. Hubchev heeft problemen om de bal te vangen. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Pichl geeft een lange en hoge pass. Talian maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 2:0

30e minuut.
Plag speelt de bal door. Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev passt de bal met de wreef. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ... Mathis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 3:0

33e minuut.
Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev passt de bal zonder na te denken. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Talian heeft problemen om de bal te vangen. Talian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tobin probeert de bal aan de voet te houden. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Talian is nu in balbezit. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 4:0

37e minuut.
Plag passt de bal met de wreef. Nezbuda is nu in balbezit. Talian onderschept slim de pass. Talian heeft problemen om de bal te vangen. Talian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tobin kopt de bal weg. Herlambang rent richting de bal. Met opzet legt Talian zijn tegenspeler op de grond. Talian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 26%, Red Dragons 74%.
Lenka Karviná - Red Dragons 4:0

52e minuut.
Plag kopt de bal weg. Klungelig pakt Talian de bal. Nezbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian verovert de bal door een tackle van achteren. Talian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tobin rent richting de bal. Plag is nu in balbezit. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talian de bal. Talian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krucký kopt de bal weg. Plag is nu in balbezit. Plag passt de bal in één keer door. Talian is nu in balbezit. Talian schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Poetsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag schiet op doel. Mathis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plag rent richting de bal. Plag draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Poetsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skokan is nu in balbezit. Plag maakt een afschuwelijke overtreding. Plag krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tobin rent richting de bal. Klungelig pakt Plag de bal. Tobin met een sublieme pass. Talian is nu in balbezit. Talian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Hubchev passt de bal zonder na te denken. Talian heeft problemen om de bal te vangen. Nezbuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian verovert de bal door een tackle van achteren. Talian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hubchev passt de bal in één keer door. Plag is nu in balbezit. Talian rent richting de bal. Talian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 5:0

68e minuut.
Krucký verovert de bal door een tackle van achteren. Krucký speelt de bal door. Plag rent richting de bal. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Plag is nu in balbezit. Hubchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubchev probeert naar een medespeler te passen. Talian is nu in balbezit. Talian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 6:0

72e minuut.
Tobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobin passt de bal zonder na te denken. Kočárník bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian onderschept slim de pass. Talian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krucký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobin probeert naar een medespeler te passen. Talian is nu in balbezit. Talian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 7:0

80e minuut.
Kupka verovert de bal door een tackle van achteren. Kupka probeert naar een medespeler te passen. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian draait met de bal, schiet en ... Nezbuda probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lenka Karviná - Red Dragons 8:0

84e minuut.
Hubchev probeert de bal aan de voet te houden. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Talian de bal. Plag is nu in balbezit. Plag draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tobin heeft problemen om de bal te vangen. Strineka rent richting de bal. Hubchev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strineka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Strineka kan niet meer verder spelen. Pavičič komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Plag schiet op doel. Mathis probeert naar een medespeler te passen. Tobin kopt de bal weg. Talian heeft problemen om de bal te vangen. Talian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Krucký passt de bal in één keer door. Zadorozhniy heeft problemen om de bal te vangen. Tobin speelt de bal door. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Herlambang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian passt de bal zonder na te denken. Plag bereikt de bal nog maar net als eerste. Plag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mathis trapt de bal weg. Krucký kopt de bal weg. Nezbuda probeert de bal met de borst te controleren. Talian bereikt de bal nog maar net als eerste. Talian schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lenka Karviná 32%, Red Dragons 68%.
Lenka Karviná - Red Dragons 8:0